Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » S. O. S. Járni kezdem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

S. O. S. Járni kezdem egy lánnyal és úgy érzem már meg kellene csókolnom kérdésem hogyan? 15/F

Figyelt kérdés
A felső száját kapjam be és szívogassam nyalogassam vagy nyelves legyen az első csók? Még nem csóklóztam.Bővebb lerást is adjatok légyszi.

2014. ápr. 3. 23:41
 1/9 anonim ***** válasza:
66%
Vágj le egy fejet és gyakorolj vele.
2014. ápr. 3. 23:42
 2/9 WheneverYouWant ***** válasza:
a nyelved húzd végig a teljes felső fogsorán.. így kell..
 3/9 anonim ***** válasza:
Ösztönösen.
 4/9 anonim ***** válasza:

Egy kicsit ird le a helyzetet, mennyi idos a lany, a lanynak volt-e baratja (csokolozott-e mar), neki van-e tapasztalata ilyesmiben...

Kicsit konkretabban es ugy konnyebben tudnek segiteni... :) Elore is koszi :)

2014. ápr. 3. 23:43
 5/9 anonim ***** válasza:
"Járni kezdem" Az aztán komoly járás lehet. :D
2014. ápr. 3. 23:49
 6/9 A kérdező kommentje:
Ő 14. Csak kézenfogás van. Hétvégén a nyakamba ugrott szemből és akkor lehetett volna de berezeltem pedig lehet hogy várta a csókot.
2014. ápr. 4. 00:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jajj isten bárárnya már... Nem láttál még ilyesmit sehol sem?

Fogd meg a kezét vagy a nyakánál gyengéden húzd magadhoz és adj neki egy szájra puszit vagy kettőt. Gyorsan ki fog derülni, hogy kapható-e erre épp vagy sem. A többi jön magától.

Vagy csak mondd neki, hogy te sem tudod, hogy kell és ne ijedjen meg de most le fogod kapni. Ez még vicces is lehet.

2014. ápr. 4. 01:19
 8/9 anonim válasza:

A szájrapuszi szerintem is jó ötlet mi is így kezdzük barátommal és kb 1 héttel a puszi uán jött egy rendes csók pedig egyikünknek se az első volt... szoval érted nem siettünk el semmit és talán ennek is köszönhető hogy több mint 1 éve együtt vagyunk :D :D

sok sikert :))

2014. ápr. 5. 18:36
 9/9 IvEr válasza:

kozeledj hozza lassan,hunyd be a szemed es adj egy "hosszu puszit" a felso vagy az also szajara..kozben nyisd ki kicsit a szadat ami fontos ne siesd el mert ha osszekoccan a fogatok az nagyon kellemetlen erzes...! :/

nagyjabol ez a lenyeg. :) remelem segithettem. sok sikert :)

2014. ápr. 9. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!