Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátság + szexből ugye már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság + szexből ugye már nem lehet (újra) párkapcsolat? Vagy van, aki előrelépett egy ilyen helyzetből? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Nem vagyok még benne ebben a helyzetben, csak nem tudom, mit csináljak, belemenjek-e... Szeretem sajnos.
2009. dec. 19. 01:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
az útolsónak igaza van!
2009. dec. 20. 23:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

A kérdés azon múlik, hogy a pasit mi tartja vissza. Figyelj, tapasztalatból mondom, hogy az is nagyon rossz ám, mikor valaki az első találkozás után ostromol a szerelmével, mikor te még épp hogy ott tartasz, hogy hát igen, szimpatikus a pasi... Sajnos volt hogy menekülőre fogtam emiatt.

Szerintem már mondhatott neked valamit. De nem biztos hogy veled van baja, lehet hogy magával, vagy nincs túl valakin, vagy azt hiszi, hogy a rengeteg munkája miatt nincs ideje normális kapcsolatra. Szóval ezt meg kell vele beszélni. De gyanítom, hogy olyan nagyon nem ismeritek még egymást, hogy lenne benned valami ami megakadályozza őt, hogy a rendes barátnőjeként tekintsen rád.

Egyébként én azt mondom, hogy belemennék, hogy majd lesz valahogy. De inkább úgy alakítanám, hogy ő tegyen nekem szívességeket, tehát ha akar valamit, azért meg kell dolgoznia. Mondjuk vigyen el kocsival a nagyobb bevásárlásokra, vagy segítsen megszerelni a lámpámat. Ilyesmi. Előbb utóbb megismreitek egymást, és látható lesz, hogy vagy jó együtt vagy nem.

Szóval ha nem nős, nincs élettársa, sem barátnője, nem látom akadályát, hogy egy lazább dolog ne fordulhatna komolyra, ha nem te erölteted a kapcsolatot. Engedd hogy megküzjön érted :)

A kulcs, hogy mindig annyit adj neki, amiért nem vársz viszonzást, vagy amit úgy érzed hogy már ő is megadott neked. Nem kell miatta más programot lemondani, nem kell lesni mikor hív, nem kell rá számítani a szombat estéken.. érted.

2009. dec. 21. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

igen azért mondom csak reálisan kell megállapítani a dolgokat ;)

by az Utolsó

2009. dec. 21. 20:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi Neked 13.40, megfontolandó dolgokat írsz... Amúgy én nem "üldöztem a szerelmemmel" - csak én a párkapcsolati kérdésekben nem szeretem a fekete és a fehér közti árnyalatokat. Járunk vagy nem, ennyi. És asszem érek annyit, hogy ne kelljen "ingyen" szeretet- és szexmegnyilvánulásokat osztogatnom, és felvállaljanak, megbecsüljenek. ...Gondolkozok még, de most ezen az állásponton vagyok. Írhattok még, ha van vélemény.
2009. dec. 22. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!