Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most én vagyok a "hülye vagy tényleg egy
"gyökér" pasim van? 17/l ( Hosszúra sikerült bocsi)
Figyelt kérdés
1 sztori: 1 évesek lettünk és ő elvitt moziba engem én meg vettem neki csokikat ( nincs pénzem ezért nem tudok "nagyobb értékben" venni neki valamit is) Átmentünk hozzá és megbeszéltük, hogy én kiverem neki, de azt is akarta, hogy a számba élvezzen és nyeljem le én mondtam, hogy nem(tudni kell volt már pár alkalom, hogy beleélvezett) szeretném ő megsértődött .Jogosan sértődött meg?
2. Egész nap kockul egy játékkal akár 23.00ig másnap suli ...Átmegyek hozzá 2naponta egy párórára és ő azt csinálta hogy mondta verjem ki megtettem megkrétem hogy maszírozza emg picit a hátam azt mondta jó csak elötte alszik picit. óra múlva felkeltettem, még cska azt se mondtam maszírozzon meg csupán unatkoztam és vele akartam lenni erre behisztizett és elküldött haza.
tényleg gyökér, aki nem érdemel meg téged. Te pedig tedd magasabbra a lécet hogy kiszűrd az ilyeneket, ne gyere össze az első testileg vonzo pasival ugy hogy nem ismered ki igazán. sok sikert a kövihez ;) ettől a gyökértől meg szabadulj meg :)
2014. ápr. 3. 19:20
12/22 anonim válasza:
Ott rontottad el, hogy összejöttél vele, és még mindig vele vagy. :D
2014. ápr. 3. 19:21
13/22 A kérdező kommentje:
4éve ismerem már sokáig jóba voltunk 4 éve szeretem őt de az ta megváltozott kicsit erőszakos is...:S de nagyon szeretem csak néha sok belőle..:)
2014. ápr. 3. 19:22
14/22 anonim válasza:
Ott rontod el, hogy megteszed neki szó nélkül. Viszonzásd kapsz? Gondolom nem, ha még egy masszázsra se képes...
És nem, ha valamit nem akarsz megtenni a szexben azért sose jogosan sértődik meg.
2014. ápr. 3. 19:23
15/22 A kérdező kommentje:
áhh értem :D de egyszerűen nem tudok vele szakítani 1x megtettem de azt mondta próbáljuk meg megváltozik és ott sírt aztán mivel nagyon szeretem még mindig ugyanugy ...:)
2014. ápr. 3. 19:23
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!:)
2014. ápr. 3. 19:24
17/22 anonim válasza:
Beszélgettek-e, és ismered-e eléggé? Miért teszel olyat amit nem igazán akarsz? Mit vársz ettől a kapcsolattól? Te megkapod-e, amit szeretnél a fiútól érzelmileg? Ha nem miért vagy vele.. csak hirtelen ennyi jutott eszembe. Ebben a szituációban azért vagy hibás, mert mindent elviselsz, nem vársz el semmit, igénytelennek tünsz és még egy ilyen helyzetben Te jársz át hozzá.
2014. ápr. 3. 19:26
18/22 Költőnő? válasza:
Az a baj veled h csupa "szép" dolgot (értsd cinikusan írtam) írsz róla, de azért :) ott van minden mondat mögött.
Ha az szted vicces h át vagy vágva, le vagy nézve és ez még vicces is; akkor hajrá.
2014. ápr. 3. 19:27
19/22 A kérdező kommentje:
:S igazatok van... De van remény arra, hogy ezt vele megbeszélhessem szerintetek?? Nem tudom elképzelni azt, hogy nélküle legyek nélküle keljek fel meg ilyenek:S
2014. ápr. 3. 19:28
20/22 anonim válasza:
Változtatnod kellene a viselkedéseden, pl. ne járj át hozzá, hanem menjetek el közösen valamilyen programra és ott csak rád figyeljen, vagy ha átmész várd el tőle hogy ne játszon a számitógépjén.. figyeljen rád.. és csak akkor kerülhetne sor bármire a szexben is, ha teljesen kölcsönös és teljesen egymásra figyeltek. Beszélj vele, de te is változzál, legyenek elvárásaid. Sajnos nem fog változni, max. igéret szintjén, Neked meg eddig se voltak elvárásaid, tehát valószinű minden marad a régiben, aztán 1x csak megun, azt kirug.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!