Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresés, ti hogy s mint gondolkodtok?
Figyelt kérdés
Én puszta kíváncsiságból regisztráltam fel, aztán fel-felnézegettem, kaptam-e üzenetet, ilyesmit. Megismertem valakit, együtt voltunk egy ideig, de bizonyos okokból szakítanom kellet vele. Most újra beszélgetek valakivel már majdnem egy hónapja minden egyes nap, és vasárnap fogunk először találkozni. Ti mit gondoltok, ebben a korban így ismerkedni egy 21 éves sráccal?
17/L
2014. ápr. 2. 16:24
1/9 anonim válasza:
Bizonyos okokból szakítanod kellett? :)
Szerintem tök mindegy hol ismerkedsz, mindenhol lehet jól és rosszul csinálni.
3/9 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj, de azt tudd, hogy a személyes találkozás után minden más lesz, utána nagyon ritka esetben fog ténylegesen működni egy ilyen kapcsolat, a neten minden szép és jó, élőben meg kiderül, hogy egyáltalán szimpatikus-e a kisugárzása, testbeszéde, stb stb. én mindig beszoptam eddig az ilyet, bár csók meg ez az mindig volt, de kapcsolat nem lett, egyszerűen nincs meg az a varázsa, mint amikor személyesen ismersz meg valakit, ez az én véleményem.
4/9 anonim válasza:
Na jó visszavonom, inkább tényleg az van mint amit #3 mond... :)
5/9 A kérdező kommentje:
kedves #3
hát, remélem a legjobbakat, egy próbát mindenképp megér, ha már hajnalokig tudunk beszélgetni, és teljesen egy hullámhosszon vagyunk :))))
2014. ápr. 2. 16:37
6/9 anonim válasza:
Én nem társkeresőn ismerkedtem, de szintén interneten (közös érdeklődési kör révén), és 5. éve vagyunk együtt. Szóval ha megvan a közös hullámhossz, akkor ez élőben is meglehet, amire úgy fifti-fifti az esély a legrosszabb esetben is.
7/9 anonim válasza:
reméld a legjobbakat, én is remélem nektek, csak én jártam már így, hajnalig csetelés meg telefonálás, aztán semmi nem lett belőle, sajnos
8/9 anonim válasza:
azért vigyázz, 1 honap után ne csavarja el teljesen a fejed, interneten a másik azt ír amit csak akar közben egész mást csinál. nem vagyok ellene mostani kapcsolatom is neten jött létre, meg volt is már anno és volt jo is meg a mostani is az. DE volt csaj aki 7honapig hülyített olyan szinten hogy a végén már mindent elhittem neki és utolag derült ki mennyire kihasznállt. meg átvert. szoval azért mindig csak ésszel és megfontoltan.
9/9 anonim válasza:
Mi is csetelgettünk hajnalig. Azóta van egy egyszerű szabályom: nincs chatelés személyes találkozó előtt, mert egy lyukas garast nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!