Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, nektek általában jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek általában jobban bejönnek a közvetlen, folyton vihogó és mindenkivel szóba elegyedő lányok, mint mondjuk a csendesebbek? (lent)

Figyelt kérdés

Én a második 'csoportba' tartozom, társaságban nem vagyok nagyszájú, nem beszélek folyton és vihogok, nem nyalok be mindenkinek, és nem tudnék ilyen lenni...

az osztályomban nagyrészt ilyen lányok vannak, folyton jár a szájuk és nagyokat ordibálnak az osztályban is, na meg mindenkivel nagyon közvetlenek, ha ismerik az illetőt,ha nem folyton valahogy próbálnak bevágódni nála, majd első alkalom után már közösségi oldalakon folyton megy a "jajj de gyönyörű vagy puszika" aztán a hátuk mögött mindenkit kibeszélnek.

Nem tudom,hogy ezek mennyire jó vagy rossz tulajdonságok,én nem tudok ilyen lenni.

Barátom,meg akivel elég hosszú ideje együtt vagyunk úgy vettem észre,hogy ő az ilyeneket kedveli. Mondjuk ő is olyan,aki nem tud hallgatni..

Pl vártam egy barátnőmet,s ő megkérdezte,hogy kit várok, mondtam,hogy Ritát.Majd elkezdi,hogy jaj mennyire nem bírja azt a csajt.Kérdeztem miért? Azt mondta,mert nem szól semmit(nem tudom milyen szóval mondta,de ez a lényeg) Én meg: hát nem tud mindenki se*gnyaló lenni. Ő:hát amiért szól két szót,nem lenne az.

Csodálkoztam,hogy mi baja az ilyen lányokkal...meg miért baj az neki,ha nem szólt hozzá eddig az a lány?1.nem is ismerik egymást,csak párszor jön az osztályba a párom->>mit beszélhetne vele ő?

Úgy elgondolkoztam ezen,hogy ha ő nem bírja a csendes, és a nem mindenkivel könnyen szóba elegyedő lányokat, akkor mit keres mellettem?Én is olyan vagyok...

Mit gondoltok? 17L

2014. ápr. 2. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Üdv az elcseszett nemzedék világában!

Részemről képtelenség komolyan venni azokat a lányokat akik vihognak és folyton jár a szájuk. Hallgatni tudni kell. Sokkal bölcsebb ember az aki tud hallgatni.

Viszont a csendesebbekkel lehet komolyan beszélgetni, van véleményük és nem egymásét majmolják mert kérdés nélkül egymás arcába tolják.

Persze azért ne legyen az ember holt kuka, van egy egészséges egyensúly :)

A barátod szeret beszélni, de gondolom te tudsz vele olyanról amiről mással nem :)

2014. ápr. 2. 14:23
 12/18 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem tök mindegy,a nő az nő! a férfi meg férfi! a legutolsó barátnőm mikor megismertem csendes volta,alig mert hozzám szólni az első randin,most hogy vége 8 hónap után annyit írt ez van. ennyit a nőkről!!
2014. ápr. 2. 14:26
 13/18 A kérdező kommentje:

#8. Hát nem tudom mi húzott fel ennyire, de ha nem tetszik a kérdésem, akkor nem muszáj válaszolni. Úgy látszik képzelődsz is, mert én egy szóval nem mondtam,hogy "nem nyitom ki a számat" hanem annyit írtam csupán,hogy nem jár folyton a szám a semmiről csak azért,hogy észrevegyenek és magamra vonjam a figyelmet. Ez egyáltalán nem azt jelenti,hogy velem ne lehetne beszélgetni,vagy nincsenek kapcsolataim.

Ha téged ennyire felhúzott ez az aprócska kérdés itt, ami nyilván annyira megsértette a kis lelkecskéd,hogy azonnal elkezdesz lehordani...akkor nem tudom ki a szánalmasabb közülünk:)

2014. ápr. 2. 14:32
 14/18 anonim ***** válasza:

23 éves nő vagyok, és én is a csendesebbek társaságába tartozom.

Őszintén, örülök, hogy nem most kell kamasznak lennem.

Sokszor fognak még félreérteni, és meg nem érteni. Nem azért mert okosabb vagy, nem azért mert felsőbb rendű vagy, vagy annyira különleges vagy. Szimplán azért mert a sárga az nem kék. Egymás komplementere, szemben állnak egymással, mégis mindkettő szín. És önmagában mindkettő szép, és alap szín. Egyik nélkül nem lehetne kikeverni a harmadikat.

Szükség van a csendes, introvertált emberekre, és szükség van az extrovertált emberekre. Mégis előbbit gyakrabban félreértik. Majd huszonéves korod körül jobban megbékélsz ezzel, nem akarsz majd folyton győzködni másokat magadról.

Jobban elfogadod majd magad.

Igen, piszkálni fognak akkor is majd, hogy mért nem beszélsz többet, és nem fogod érteni, mért piszkálja mások csőrét, hogy hisz te nem azért nem beszélsz, mert félsz, vagy szégyelled magad, egyszerűen csak nincs kényszered a beszédre, nem érzed szükségét a szavaknak.

Ennek pedig semmi köze a lelki sérültséghez, hanem egy temperamentumról, lelki beállítottságról beszélünk, ami a személyiség gyökere. Ezt kitépni nem igen lehet.

A zárkózott, egy másik dolog. A bezárkózott és csendes ember, valamiben nagyon sérült, valamitől ilyen lett. Egy extrovertált egyén is lehet idővel zárkózott. Továbbá nem egyik vagy másik végletben kell gondolkodni. Van aki például a görbe közepén helyezkedik el.

Ajánlom neked Susain Cain - Csend, és a Szuperérzékeny vagyok? című könyvet. Utóbbi sokat ismétli önmagát, de vannak benne hasznos gondolatok.

2014. ápr. 2. 14:33
 15/18 A kérdező kommentje:
#11.igen,megbízunk egymásban, és megosztunk olyan dolgokat,amiket mással nem, viszont a legutóbbi megjegyzése után,amit fentebb is írtam,elgondolkoztam rajta,hogy lehet jobban örülne ha én is olyan lennék...
2014. ápr. 2. 14:34
 16/18 A kérdező kommentje:

# 14 köszönöm a tanácsod, elolvasom a könyveket is.

Nem vagyok zárkózott, ha olyan környezetben és társaságban vagyok nagyon jól elbeszélgetünk,akár érzésekről is, megmondom amit akarok és 'nyuszi' sem vagyok, de feleslegesen egyszerűen nem tudok, pláne nem azért,mert sokan vannak körülöttem,és mindenkinél, idegeneknél jó benyomást keltsek és 'észrevegyenek'.

2014. ápr. 2. 14:40
 17/18 anonim ***** válasza:

#11es vagyok

Azt tisztázzuk, hogy minden srácnak bejön az ha egy lány teszi magát. Ha szép és a középpontba van mindig annak van egy varázsa és ilyenkor jönnek azok a gondolatok, hogy "sunáznám". De ez gondolati szint. Kevés férfi akarna ilyen nővel komolyabb kapcsolatot, mert idegesítő és egy idő után unalmassá válik. Egy komolyabb lányhoz viszont lehet komolyabban viszonyulni, már akinek ez kell. Legalább is szerintem.

21/F

2014. ápr. 2. 14:50
 18/18 anonim ***** válasza:
Röviden? Engem taszít. Irtóra taszít!
2014. ápr. 2. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!