Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én 18 ő 23 éves. Sok az 5 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 18 ő 23 éves. Sok az 5 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Én 18/F vagyok, ő 23/N. Szerintetek ez az 5 év mennyire sok?

Működhet ez a kapcsolat ettől függetlenül?

Azért érdekes ez a helyzet, mert a nő az idősebb.

2009. dec. 18. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

nem sok, de egy 18 éves srác még általában túl gyerek egy komoly kapcsolathoz, majd elválik.

24/F

2009. dec. 18. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
59%
Tapasztalt bige,megtanithat sokmindenre;)
2009. dec. 18. 19:16
 3/7 anonim válasza:

Köztünk csak 3 év van, de működik. Ő 20/fiú én 23/lány. 4,5 éve vagyunk együtt.

Szóval működhet.

2009. dec. 18. 19:30
 4/7 anonim ***** válasza:
23 éves lány vagyok, és első éves egyetemista, szóval szinte minden csoporttársam 18-19 éves, de nekem fel sem tűnik, hogy fiatalabbak nálam, vagyis inkább az, hogy én idősebb vagyok náluk. Mondjuk én nem jönnék össze nálam fiatalabb pasival, de még velem egykorúval sem, de ez egyénenként annyira változó dolog ám. Nagyon sok csaj van, akit nem zavar az ilyesmi.
2009. dec. 18. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz.Én 2 párt is ismerek,akik ugyanígy vannak,pedig ők még tiniéveik közepén jártak(legalábbis a fiúk!!!)amikor összejöttek és azóta is járnak...amúgy meg a kor nem szab meg semmit,ha összeillők vagytok,akk nem ez fogja eldönteni...
2009. dec. 18. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egyén függő. Ha hosszútávon gondolkodsz, akkor lehet, hogy nem fog működni. Mert ha ő pl. gyereket akar később, te még akkor is túl fiatal leszel hozzá vagy pl. ha összeköltöztök és te még tanulsz, miből fogod magad eltartani? Én nem jártam volna fiatalabb sráccal, és nemcsak azért, mert megszólják egyes emberek az ilyen kapcsolatokat. Még azt a 6 évet is keveslem néha, amivel a férjem idősebb nálam, mert a fiúk később érnek - akármilyen komolyak is.

23/L

2009. dec. 18. 20:03
 7/7 anonim ***** válasza:

A szerelem mindent legyőz. Még a korkülönbséget is. Ha igazán, tiszta szívből szeretitek egymást, nincs gond, bár számomra kicsit furi, h a fiú a fiatalabb és a lány az idősebb :)

Sok sikert a kapcsihoz!!! :)

2009. dec. 18. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!