Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem nála?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és eléggé tetszik az osztály egyik legmenőbb fiúja. Ezzel csak az a baj, hogy én, annak ellenére, hogy viszonylag menőnek számítok, elég csendes vagyok, és sokszor látahatatlan. Mennyi az esélyem?
2014. ápr. 1. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
0-100% ez ebből nem mondható meg. függ a te és a fiu személyiségétől és izlésétől is.
2014. ápr. 1. 20:11
 2/3 anonim ***** válasza:
ez nem menőségtől függ. ha sokat beszélgettek, és szimpatizáltok, és jeleket küld neked, akkor valószínűleg, tetszel neki. vagy ha ez nem volt, akkor ismerkedj vele, beszélgessetek és ha akkor sincs semmi, hagyd a fenébe!
2014. ápr. 1. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha te próbálkozol: 50% (vagy siker vagy nem)

Ha nem próbálkozol: 0% (értelemszerűen)

Ha Ő próbálkozik: 100% siker (mivel te őt akarod)

2014. ápr. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!