Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg szeretném viccelni a páromat, Hogyan lehetne kicseszni vele ezen a napon?

Figyelt kérdés

Semmi ötletem nincs, ki hogyan csseszett ki a párjával? ötletek?

:)

2014. ápr. 1. 14:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mekkora nyomorék az utolsó -.-

Remélem ilyen elven te meg nem ünnepled a valentin napot, se a karácsonyt, se a szülinapját stb.

2014. ápr. 1. 15:21
 12/20 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne mai napon viccelődni? Venné a lapot. En nem vagyok az a nagyon humor bajnok,párom sokkal tőbbet szeret viccelődni. S pont ezért hinné el ha vhogy is megviccelném,mert tudja hogy nem szokásom csak ugy viccelődni.Persze ne ugy értsétek, hogy nem értem a viccet,meg sosem mosolygok, de igen,csak mértékkel.
2014. ápr. 1. 15:24
 13/20 A kérdező kommentje:

Utolso kommentelő

Szerintem is lehetne viccelődni,ebbe nincs semmi. Attol még ugyanugy szeretem,zisztelem őt.

2014. ápr. 1. 15:26
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem nem szoktuk a valentin napot sem,ismét egy nap amin lehúzzák rólad a bőrt is az eladók,ugyanez a karácsony.Nem ettől fog szeretni bárki is téged,mert viszed a segge alá az ajándékot,de majd megérted ;)
2014. ápr. 1. 15:37
 15/20 PearlDiver ***** válasza:
Olyan viccet találj ki, ami nem bántó, vagy ijesztő neki. Pl atallitod a számítógépén az ikonokat, hogy máshová mutassanak.
2014. ápr. 1. 15:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Szerintem Valentin nap is ugyanaz mint a tobbi,es abolondok napja is,de megis Valentin a szerelmesek napjan szimbolizalja. Azert egy csokit szerintem leht adni a kedvesednek. Az nem azt jelenti hogy lehuznak anyagilag az eladok.
2014. ápr. 1. 15:40
 17/20 anonim ***** válasza:
mond neki hogy akarod az énölt.
2014. ápr. 1. 15:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Nyilván az ajándékkal nincs is baj azt lehet venni bármikor,ugyan ez a viccelődéssel.egyszerűen a vásárlási kényszerrel van bajom,és azzal,hogy néhány embernek ajándék nélkül a valentin nap már tragédia.
2014. ápr. 1. 15:52
 19/20 anonim ***** válasza:
na mivel viccelted meg?
2014. ápr. 1. 20:00
 20/20 A kérdező kommentje:
végül semmivel.:)
2014. ápr. 1. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!