Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 19 évesen hány éves a "megfelelő" korú barátnő?
mikor összejöttünk párom 20, én 15 voltam, több mint másfél éve vagyunk együtt. ápr.-ba leszek 17 ő májusban 22. nekünk pont ideális. de ez attól is függ milyen a lány természete, mert ő is mesélte, hogy volt idősebb barátnője is nálam (18) de iszonyú gyerekes volt. a nagymamája is elmondta hogy furcsa hogy velem mennyire kijön mindenki, mert az eddigi lányok le sem ültek beszélgetni a családdal. számomra max 5-6 év a pasi javára, fiatalabb semmi képen sem, de esetedben 15től felfelé 19ig.
engem felhúzott egyébként a kérdés, hogy istenem.. komolyan kérdezed te ezt?! azért érdekel mert egy idősebb lánnyal nincs annyi probléma? hát akkor vegyél egy gumi nőt.
Na ilyen csaj se kéne mint Te :D
Am 17-25 :)
A megfelelő korú barátnő az, akivel szót tudsz érteni. Az egyetlen gond, ha nagyon nagy érettségbeli különbségek vannak, szerintem amíg iskoláskor is van a lehetőségek közt, addig különösen sokat számíthat pár év.
19 évesen szerintem 16nál fiatalabb lánnyal nehezen jönnél ki, hacsak nem érett nagyon, illetve 23nál idősebbekkel is valószínűtlen, hacsak nem éretlenek túlságosan, de abból meg később lenne probléma.
A 15-25 elég kritikus kor mindenki életében, úgyhogy szerintem ezen belül ideális korú jelölt nincs. Általában akik veled egy évfolyam (ugyanannyi éve érettségiztek, vagy ugyanakkor fognak) a legjobb ilyen téren. Persze egy-két év mindig bejön korkülönbségben, hisz a lányok is az idősebb fiúkat szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!