Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem akarom megbántani, de nem kell a pénze, nem érdekel, hogy gazdag
A barátommal 3 hónapja vagyunk együtt. Nekem ez az első kapcsolatom, ő már tapasztalt (inkább futó kapcsolatai voltak, a testiség miatt akarta őket).
Gazdag és azt hiszi, ez engem érdekel. Drágábbnál drágább dolgokat vesz, exkluzív helyekre visz. De én nem ezért vagyok vele, engem nem ezek vonzanak.
Nekem az is tökéletes este, ha csak kettesben vagyunk, nem kell előtte vagyonokat költenie rám.
Tudom, hogy neki ezek nem nagy összegek és a többszörösét költi magára. De én nem így nőttem fel, nekem ez túlzás.
Hogy adjam ezt a tudtára úgy, hogy ne bántsam meg?
Szegénykéim :'( micsoda bajaid vannak
Ha nem lenne pénze akkor meg az lenne később a baj... Inkább élvezd ki te buta...
4es:
Nem csak gyakorlatias... Hagyuk már az álszent dumát h a szerelem mimdent legyőz... A szerelem nem fizet számlát, szerelemért nem veszel kaját... Pénz kell hogy az ember élni tudjon és ezt mindenki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!