Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti párotok is megemlíti néha, hogy mi nem tetszik rajtatok?
szerintem így is tetszel neki és ezek csak javaslatok
valószínűleg nem épp kedvesen közölte ezeket és ezért bántódtál meg, de nem kell ezt komolyan venni
vegyél fel a kedvéért néha olyan ruhákat, amiket javasol (persze csak ha neked is tetszik)
Általában szólni szoktam, hogy nem tetszik, hogy ruha van rajta, vegye le!:)
Komolyra fordítva: a páromat úgy szeretem és úgy fogadom el, ahogy van. Számomra ez alól max. szélsőséges esetek képezhetnek kivételt, pl. ha ismerkedéskor valaki 60 kiló, fél évvel később meg 100.
Egy kapcsolathoz hozzátartozik az is, hogy megmondjuk a másiknak mi nem tetszik. Ez mondjuk nem azt jelenti, hogy minden apröságot listázni kell, mert az már nem egy normális kapcsolat, de az olyan vélemények, hogy "ez a ruha nem áll jól rajtad, inkább azt a másikat válaszd" vagy "ez a frizura nem tetszik, a régebbi sokkal jobban kiemelte az arcod szépségét" még messze nem jelenti, hogy nem szeret, vagy meg akarna változtatni
Az egyéni véleményem szerint pedig, ha valaki nem mondja meg a párjának, hogy ez vagy az nem tetszik, akkor tulajdonképpen nem őszinte vele, és az nem igazi kapcsolat. Persze ezt nem durva, alpári módon kell megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!