Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, a barátomnak nincs humora és közös témánk sincs?
szerintem szakíts vele
én értem hogy kedves meg rendes fiú, de ez nem minden
Ha nem tudtok kommunikálni, előbb utóbb úgyis vége lesz a dolognak. Fölösleges elnyújtani valamit amiben nem érzed jól magad. Egyébként lehet h a srácot is frusztrálja a dolog, csak mivel nem kommunikáltok, nem tudtok segíteni a dolgon.
Mondtad még h falba veri a kezét. Ez szimpla idegesség, én is csináltam már ilyet.
Arra meg, hogy nem akarod megbántani annyit tudok mondani h egy kis idő jót fog tenni.
a közös téma hiánya nagyobb baj mint hogy valaki nem humoros. viccelődni lehet a barátnőkkel, haverokkal, bulikban ha a pároddal nem, de ha ez az egyetlen hiányossága, attól még nem szabad valakit lapátra tenni (így vagyok most a párommal, nem 1 humorzsák, de minden megvan ami kell).
viszont így, hogy nem tudtok beszélgetni már más a helyzet, elgondolkoznék rajta érdemes-e folytatni.
Egy kapcsolatban fő az hogy tudjunk beszélgetni..és ez nem nagyon van meg :/ mert beszélgetünk csak aztán mind kettőnknek ez a válasza arra amit mondunk: aha,az jó.
Meg már nem érzek "úgy" iránta..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!