Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Megéri?
Figyelt kérdés
Csináltattam piercinget, szerintem apróság, barátom viszont úgy reagálta le, mintha 5 emberrel megcsaltam volna. Ha nem szedem ki, kidob. Csak holnap találkozunk, de a tudat is zavarja (nem is látta még). Szedjem ki vagy nem éri meg, ha ekkora gondot okoz neki egy ilyen, akkor nem is szeret?
(egyébként pár órája csinálták, ki lehet szedni rögtön?:D)
2014. márc. 27. 18:41
2/7 A kérdező kommentje:
Egy kib*szott orrpiercing....:D
2014. márc. 27. 18:44
3/7 anonim válasza:
Akkor pláne megértem.Nem tudsz fikázni se,így mi értelme élni?:(
4/7 anonim válasza:
Szerintem inkább az zavarja, hogy nem mondtad el neki, hanem csak utólag.
Ne szedd ki! Várd meg, amíg találkoztok, aztán élőben majd lehet, hogy tetszik neki :)
5/7 anonim válasza:
Nekem mindig is tetszettek az orrpiercinges lányok, igazi lázadók.
6/7 anonim válasza:
Ha ezért kidob, akkor meg is érdemli. Később minden önálló döntésedből ekkora hisztit csap majd, lehet, hogy jobban is járnál nélküle.
7/7 anonim válasza:
mégis mi köze a barátodnak ahhoz, hogy a saját testeddel mit csinálsz? miért kell ehhez az engedélye vagy a véleménye? nem vagy a tulajdona. ha nem tetszik neki, finoman szólhat, hogy neki ez nem jön be, de ha alapból szeret és helyesnek tart, pont leszarja, hogy lett rajtad valami, ami neki nem tetszik. én a helyedben egy srác kedvéért nem tenném meg, szerintem a barátod egy gyökér, bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!