Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a párom, de úgy érzem az édesanyját jobban szereti. Mit tegyek?
Sziasztok.
Az a problémám, hogy úgy érzem a párom jobban szereti az édesanyját, mint engem. Ezt egészen addig észre sem vettem, amíg a barátom azt nem mondta egyszer nekem: "Ha anya hozzámér vagy megsimogat, akkor neked nem kell ugyanezt tenni" vagy valami ilyesmi, pontosan már nem emlékszem rá. Rettentő rosszul esett, hiszen semmi ilyenről nem esett szó.
A másik meg egy olyan eset, amikor a párom kórházba utalták vizsgálatokra. Megkérdeztem, hogy elmenjek-e vele és azt mondta, hogy nem kell. Onnan egy nagyobb kórházba küldték kezelésre, de már időm nem volt megkérdezni, hogy menjek-e vele, mivel közölte, hogy anyuval megyek. Ez is nagyon rosszul esett nekem, hogy eszébe se jutott, hogy én elkísérjem-e.
A párom 22 éves és a szüleivel él. Az édesanyja bármit megtesz, amit a fiacskája kíván. Rettentően zavar ez az egész.Lassan szeretnénk összeköltözni, de félek, hogy nem fog tudni leválni az édesanyjától.
az a normális, ha az anyját jobban szereti nálad
(és reménykedj benne, hogy a te gyereked is majd így fog érezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!