Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes küzdeni a párunkért szakítás után?
Hát, most lehet, hogy megcáfolom,de elmesèlek neked egy történetet.
Legnagyobb szerelmemmel több,mint 2 èvig voltam együtt, mikor megromlott a kapcsolatunk. Akkor szakított velem. Mèg mindig nagyon szerettem,de ő már túllèpett rajtam. Jött kb. 3 hónap, mikor szinte a padlón voltam szó szerint. Majd jött egy párkapcsolat,amiben az összes hibát èreztem a bőrömön,amit elkövettem a hosszú kapcsolatomban. Ez a kapcsolatom nem tartott sokáig,ès a nagy szerelmem is szingli lett. Megkeresett engem, hogy nem kezdenènk-e újra tiszta lappal. Nem volt kètsèges, hogy igen lesz a válaszom,mert nagyon szerettem mèg akkor is,mikor mással volt. Kiderült, hogy egyikünk sem tudta elfelejteni a másikat. Azóta 8 hónapja vagyunk újra együtt, vannak még hibák,de nagyon szeretjük egymást ès dolgozunk a kapcsolatunkon. Megkockáztatom, hogy jobb most,mint a kapcsolatunk legelején. Hidd el,ha egymásnak teremtett Titeket a sors,összejöttök. :) Lehet, hogy hónapokkal később vagy èvekkel,de így lesz. Addig is ismerkedj,èrezd jól magad,hobbikkal kapcsolódj ki!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!