Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy találhatnék magam mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találhatnék magam mellé olyan fiút, aki jó filmeket néz?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 20:16
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
NASZOVAL, hát amiket én jó filmnek tartok, azok felét szerintem senki nem ismeri, de akkor az ismertebbek közül Amerikai szépség, Út a vadonba, Sin City például.
2014. márc. 25. 20:37
 22/37 anonim ***** válasza:

"szomorúan tapasztalom, hogy erről a témáról nem igazán lehet beszélgetni senkivel."

ahogy veled sem. mert azt sem írod le, hogy számodra mi a jó film.

2014. márc. 25. 20:37
 23/37 anonim ***** válasza:
Út a vadonba a kedvencem. Chris McCandless sztorija. Meg is van könyvben. Ennyit arról, hogy nem ismerem. :)
2014. márc. 25. 20:38
 24/37 anonim ***** válasza:
látom már leírtad. az amerikai szépség az jó. a sin city nekem nem tetszik. a harmadikat nem láttam.
2014. márc. 25. 20:40
 25/37 anonim ***** válasza:

Komolyabb film pl "A cég" (the firm), "a remény rabjai" (the shawshang redemption), "Pokoli lecke" (sleepers), "egy becsületbeli ügy" (a few good men), szerintem, legalábbis dráma kategóriában ezeket szeretem.

Sin City... hát... 1xnézős volt :)

2014. márc. 25. 20:42
 26/37 A kérdező kommentje:
Amúgy amit még szeretek és ismert, az a Trainspotting. Meg a Tarantino cuccok. Nem ismertek közül Dogville, Enter the Void, Mr. Nobody. Bár ezeket szerintem hiába mondom.
2014. márc. 25. 20:45
 27/37 A kérdező kommentje:
Naaa, ne bántsátok a szinszitit :( :D
2014. márc. 25. 20:47
 28/37 anonim ***** válasza:

Sztereotípiák.... Honnan veszed, hogy nem ismerjük? Én spec láttam az Enter the void-os (is). Falom a filmeket, de más az értékrendem, mint ahogy mindenkié más.

Van akinek a kedvence a Gru :) Pedig azt nem sorolnám a komolyak közé :)

2014. márc. 25. 20:48
 29/37 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy akinek eddig mondtam, nem ismerte. De örülök akkor. :D
2014. márc. 25. 20:49
 30/37 kolosszus22 ***** válasza:

Nálam a TOP3 filmekben így néz ki:

1,Keresztapa

2,Volt egyszer egy Vadnyugat

3,Gladiátor

Még nagyon sok nagy klasszikus kedvencem van, kb. 10 évesnél fiatalabb nincs köztük. Mai filmek legtöbbje felszínes, látvány hulladék mondanivaló nélkül.

2014. márc. 25. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!