Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » SEGÍTSETEK KÉRLEK! Miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SEGÍTSETEK KÉRLEK! Miért van az hogy a pasim hazajön a munkából és egyáltalán nem foglalkozik velem? Csak élünk egymás mellett? Egy puszi sincs

Figyelt kérdés

FIÚK VÁLASZÁT VÁROM!!

Szerintetek nem szeret?

Júniusban jöttünk össze és szeptember óta lakunk együtt!!

SEGÍTSETEK!

2009. dec. 17. 09:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
kérlek sorold fel ,hogy mit szeretsz benne.
2009. dec. 17. 10:21
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek a "nem bírnék nélküle élni" hozzáállások inkább függőséget jelentenek, mint normális, egészséges emberi kapcsolatot.

Pedig hidd el, igenis tudsz nélküle élni. 18 évet nélküle éltél, most meg pár hónap után azt képzeled be magadnak, hogy nélküle fuldokolnál? Haha. Kíváncsi vagyok, ő így 28 évesen hogyan vélekedik erről, ő se tudna-e már élni nélküled. Persze ehhez meg kéne kérdezni, de ugye ... Ugye???? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát. 18 évig megértetted az emberek, a családtagok, a barátok szavát, most meg nem tudsz beszélni azzal, aki számodra a legfontosabb? Azt gondolom, azért fontos neked, mert van benne kihívás, mert felnőtt, érett, önmagát ellátni képes ember (-t látsz benne), érezhetsz felé egy tiszteletet, nem úgy, mint más 18-20 éves kortársaid felé - bár ez utóbbi maradjon a személyes feltételezésem. És mivel ő kihívás számodra, átnézel a hétköznapi és normális dolgokon, elfogadod, hogy még beszélni sem tudsz vele. Ami szerintem csapda, mert ez egy kétoldalú kapcsolat kell, hogy legyen. Ha így van, akkor a megoldás lehet az, hogy leszállsz a földre, belátod, hogy igazából rajtad kívül nincs senki más, aki nélkül nem tudsz meglenni (azaz: nélküle is tudsz élni, mert önálló ember, test és lélek vagy), és józan paraszti ésszel és szívvel gondolkodsz. Ha ez az eset életedben meglátásod szerint rossz példa volt, akkor meg célszerű úgy tekinteni az egészre, mint egy sebezhető pontodra, amin keresztül sérültél is, de most már tudsz róla, és megtanultál a sztori kapcsán egy fontos dolgot.

Hajrá!

2009. dec. 17. 10:25
 13/18 anonim ***** válasza:
92%

"nagyon szeretem" (magamat és akarom, hogy ő szeressen) "és nem bírnék nélküle élni már sajnos!!!" (bár mielőtt megismertem, egész jól életben sikerült maradnom)

MAgyarra fordítva: nem az ételnek van az éhes emberre szüksége, mondhatni úgy hiányzik 'neki' az éhes száj harapdálása, mint másnak púp a hátára. Te, mint éhes ember az éhed kielégítését várod tőle. Plusz a nyakába akasztanád, hogy nélküle nem tudsz élni. A te szempontodból nem, de másik oldalról ez egy nagyon komoly teher/felelősség. A 'táplálkozás' rész pedig lemerít.

Nem mondom, imádnivalóak vagytok a 20 évetekkel, félre ne érts, de a példabeli szendvics (étel) nem elfogyni szeretne, hanem bővülni, tehát az éhes eheti, de ugyanakkor hozzá is kell tennie. Két ember kapcsolata akkor értelmes, ha egyiknek sincs szüksége a másikra, ugyanakkor mindkettő hozzátesz mind önmagához(!), ezáltal teljesebb, színesebb egyéniségként a másikhoz is.

A másik, amit meg kell érteni a példából: a szendvics válogathat az éhes emberekből, de fordítva ez nem mondható el.

Nagyon nehéz valaki számára ilyen fontosnak lenni, ahogy nyilván nagyon nehéz ennyire másra és annak szeretetére utalva létezni.

A feladat adott: vagy még vele, de külön élve, vagy elköltözve, de változz étellé az éhes emberből= törődj magaddal: hobbik, barátok, stb, azaz értelmesen, önfejlesztésre fordított idő. Szépülj. Ezek előnyét közvetlenül élvezheted, ő vagy a szerencsés(ebb) következő pedig közvetve: egy magabiztosabb, társabb nőre talál benned.

2009. dec. 17. 10:36
 14/18 A kérdező kommentje:

Azért szeretem mert egy igazán őszinte ember és nem vert át csak nem tudja kimutatni a szeretetét sajnos !!

Tudom hogy két külön test vagyunk és nélküle is tudnéék élni de én vele képzelem el a jövőt azt szeretném ha a gyermekeim apja lenne stb...

Utolsó válaszoló nagyon jó példát mutattál számomra az kaja, éhezés terén...Én barátokkal is szoktam lenni sőt fodrászhoz járok, kozmetikushoz , körmeimet csináltatom , ruha táram frissítettem és próbálok neki szép lenni!!

És láttam hogy tetszett neki:)

És a jövőben is csak felfelé fogom ívelni hogy meghódítsam.

Nagyon aranyosak vagytok!

2009. dec. 17. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Elsiettétek a dolgot egyrészt,másrészt megunt Téged,és talán túl soknak érzi a szeretetedet,talán fuldoklik ebben a kapcsolatban.Érzi,hogy nagyon ragaszkodsz hozzá,ez terhes lehet neki,mert már-már beteges a hozzáállásod szerintem.Állj fel,hagyd ott,és kezdj új életet.Tudsz élni nélküle,olyan nincs,hogy nem!Ő meg majd elgondolkodik,fontos vagy-e neki igazán,és úgyis megkeres,ha folytatni szeretné.Ha meg nem,találsz majd olyat,aki igazán szeret,és nem fásul bele a kapcsolatba két hónap után.
2009. dec. 17. 13:14
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen újéletet kell kezdenem így nem mehet tovább.

Ma ha hazajön a munkából beszélek vele és ha nem akkor vége!

De hogyan kezdjek bele?Volt már veletek ilyen?Hogy a pasi egyszerűen nem foglalkozott veletek?

2009. dec. 17. 13:20
 17/18 anonim ***** válasza:

"Azért szeretem mert egy igazán őszinte ember és nem vert át csak nem tudja kimutatni a szeretetét sajnos !! "

ne haragudj, de ez nagyon lagymatag. Ez szerintem kevés, hogy valakit szeressünk. azért különleges mert őszinte és még nem várt át (legalábbis nem tudsz róla)?

Szerintem te sem tudod pontosan mi az a szerelem, csak tini fellángolás volt felé, azt most estél pofára.

nem tudja kimutatni az érzelmeit, akkor honnan tudod ,hogy szeret? szerintem csak bemesélted akkor magadnak, hogy szeret így.

2009. dec. 17. 14:14
 18/18 A kérdező kommentje:

Onnan tudom hogy szeret hogy össze akart velem költözni!

És már nem vagyok tini ez nem csak fellángolás:)

Van egy fejlemény az éjjel forrón csókolóztunk, IMÁDOM!!!

nAGYON JÓL esett és ez egy szexnél is többet ért:)

Nem akarom hogy vége legyen!

2009. dec. 18. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!