Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szexet akart vagy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akivel megismerkedtem..vagyis ismertem már kicsit régebbről,mindenki tudja,hogy egy bunkó és a suli egyik legjobb pasija.
Amikor elkezdett nekem irkálni,szent meggyőződésem volt,hogy csak szexet akar..viszont elkezdett hozzám járni beszélgetni és sétálgatni kb.2 hete..és minden nap elmondja,hogy ő nem a trófeái közé akar engem,hanem komolyan gondolja..viszont ne erőltessek semmit,majd kimondja amit érez,ha majd érzi.
Nem igazán dicsért meg,ezért kicsit aggaszt,hisz ilyenkor az udvarlásnál általában dicsérik a lányokat..megkérdezték tőle ,hogy járunk-e amire azt mondta,hogy nem nyilvános egyenlőre..most akkor miért nem kérdez rá..nem tudom igazat mond-e vagy csak át akar vágni..szerintetek mit akarhat?
*Egyébként velem nagyon is normális,mindenről el tudunk beszélgetni,fogdosni fogdos,de tényleg szolidan..de akkor miért nem kérdez rá,hogy szeretnék-e összejönni vele,vagy mondja el másoknak? :/
2014. márc. 25. 14:22
2/12 anonim válasza:
"egy bunkó és a suli egyik legjobb pasija." - te is jót szemeltél ki. Dugni akar, vár mikor történik meg, járni nem nagyon szeretne veled.
2014. márc. 25. 14:23
3/12 anonim válasza:
csak hogy tudd az ilyen pasik mindig csak dugni akarnak mert tudják hogy bárkit megkaphatnak,szerintem ne reménykedj hogy összejöttök hanem hagyd ott,ha akarsz irj privátba 17/f
2014. márc. 25. 14:24
4/12 anonim válasza:
Az ilyenek már mesterségként űzik az ilyet lehet, hogy nem csak te vagy az egyetlen ilyen akinek így beadja a dolgot.
Az a baj az ilyen emberek, ilyen idősen tuti nem változnak meg egy lány kedvéért.
2014. márc. 25. 14:24
5/12 A kérdező kommentje:
Volt nálunk múlt héten,a szüleimmel is elég jól elbeszélget,és bizonygatja,hogy tényleg jól ellennénk,viszont tartok tőle,hogy a végére kiderül ,hogy jogosak a félelmeim..
2014. márc. 25. 14:27
6/12 anonim válasza:
Mit akarsz egy olyan sráctól aki a saját érzéseivel sincs tisztába?
2014. márc. 25. 14:28
7/12 anonim válasza:
mit eszel egy bunkó pasi? Ja, hogy a kinézete a fontos, az, hogy nem is tud udvarolni, az meg le van szarva. Tipikus... Ha ennyire tetszik, miért is bánt, ha csak dugni akar?
2014. márc. 25. 14:30
8/12 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam,hogy csak szerintem nem normális dolog-e ha nem dicsér meg meg semmi..:(
Régebben volt bunkó,velem most nagyon is normális.
2014. márc. 25. 14:34
9/12 anonim válasza:
Udvarolni, bókolni tudni kell, ez a gyerek nagyon nem tud, vagy nem akar. Szerintem ne áltasd magad, ha ennyire nem meg neki, légy határozott, és rázd le. Sok kedves fiú van, akinél nem kell majd görcsölnöd, hogy mit akar, vagy mit nem.
2014. márc. 25. 14:42
10/12 anonim válasza:
Probálj meg vele jobban beszélgetni fagazsd ki mit szeret egy nőben milyen kapcsolatra vágyik stb stb !!! úgy is levágod belöle hogy mit szeretne!! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!