Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek vagy ne? Első talira azért mégsem nekem kellene menni a fiúhoz.
tegyél rá magas ívből. Az a lényeg h legyen 1 matrac, ahol tudsz aludni.
Helyedben felvenném a telefont és körbekérdeznék.
szerintem több okból se menj el hozzá:
1. első randin nehogy már a lány menjen házhoz... elhiszem, hogy dolgozik a srác, de akkor is. gondolom hétvégén nem dolgozik, ugorjon le hozzád akkor.
2. sosem tudhatod, hogy neten kit ismersz meg. az is lehet, hogy egy pszichopata, kéjgyilkos, stb, te pedig szépen belesétálsz a csapdájába. első randi legyen nyílt helyen (park, kávézó), ahonnan el tudsz menekülni, ha kell. ilyenkor jön, hogy jaj de hát már régóta beszélünk, csak ismerem őt azért... az ilyen perverzek egyik tulajdonsága, hogy baromira jól manipulálnak. szóval vigyázz.
3. ottalvás esetén tuti lesz szex. még ha nem is első este, mert udvariasságból nem próbálkozik, második este tuti lesz és/vagy elvárja. és igen, előfordulhat, hogy házhoz mész, megkapja, amit akar, és dob.
tudom, nagyon negatív dolgokat írtam, de marha sok beteg ember van manapság! mindezek ellenére szívből kívánom, hogy ő ne legyen ilyen, és összejöjjön a dolog, de mindig tartsd nyitva a szemed! :) :)
ha eldöntötted, h mégy, egy dolgod van: ésszel. Tegyél meg minden óvintézkedést, mert (bár lehet, h nem lesz rá szükség), a mai világban nem lehet tudni.
amiket hall itt-ott az ember, az sajnos nem mese, viszont örök tanulság, h mki azt hiszi, h vele nem eshet meg. Hát de.
Ezért légy észnél. Legfeljebb pozitívan csalódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!