Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van aki 100% ig megbízik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van aki 100% ig megbízik a párjában, sosincs rossz gondolat, h mit csinálhat épp, ha nem együtt vagytok? Nem féltek a csalódástól?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 17:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hogy irigyellek titeket! :) :(
2014. márc. 24. 19:44
 12/15 anonim ***** válasza:

Bennem kettős érzések vannak. 4 éve vagyunk együtt egyébként. 2,5 éve házasok.

1részről megbízom a férjemben, mert ugyan én is csalódtam a múltban, viszont az a múlt.. Azok más pasik voltak...A férjem meg nem is az a vadászgatós fajta...velem vesztette el a szüzességét, és feleségül vett:D

Ugyanakkor pont ez az ami a félelmemet okozza. Lehet hogy 10-15 év múlva eszébe jut, hogy nem is próbálta ki mással a szexet csak velem....nem élte ki magát úgymond. ettől félek.

Ha benne is csalódnom kellene, abban biztos vagyok, hogy soha többet nem akarnék több pasit. N/28

2014. márc. 24. 20:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Az elején 100%ig megbíztam, aztán jött a csalódás.

Azóta 100 000 %ig bízok. csak épp másképp... Nem elvakultsággal, hanem komoly, hideg fejjel.

Miért félsz a csalódástól? Miért mérgezi meg a mindennapjaidat? Mi történik, ha csalódsz? Rájössz arra, hogy ettől rettegtél egész idáig, s bekövetkezett az amitől a legjobban féltél... Többé már ettől nem kell félned! Innen már csak felfelé vezethet az út...

2014. márc. 24. 21:30
 14/15 anonim ***** válasza:

Bíztam = Átvert.

Félek a csalódástól és többé nincs az az Isten, hogy megbízzak egy nőben is.

30F

2014. márc. 25. 22:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha nem vagyunk együtt, akkor épp dolgozik, ahogy én is:) 100%-ig megbízok benne, Ő is bennem.
2014. márc. 27. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!