Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki 100% ig megbízik a párjában, sosincs rossz gondolat, h mit csinálhat épp, ha nem együtt vagytok? Nem féltek a csalódástól?
Bennem kettős érzések vannak. 4 éve vagyunk együtt egyébként. 2,5 éve házasok.
1részről megbízom a férjemben, mert ugyan én is csalódtam a múltban, viszont az a múlt.. Azok más pasik voltak...A férjem meg nem is az a vadászgatós fajta...velem vesztette el a szüzességét, és feleségül vett:D
Ugyanakkor pont ez az ami a félelmemet okozza. Lehet hogy 10-15 év múlva eszébe jut, hogy nem is próbálta ki mással a szexet csak velem....nem élte ki magát úgymond. ettől félek.
Ha benne is csalódnom kellene, abban biztos vagyok, hogy soha többet nem akarnék több pasit. N/28
Az elején 100%ig megbíztam, aztán jött a csalódás.
Azóta 100 000 %ig bízok. csak épp másképp... Nem elvakultsággal, hanem komoly, hideg fejjel.
Miért félsz a csalódástól? Miért mérgezi meg a mindennapjaidat? Mi történik, ha csalódsz? Rájössz arra, hogy ettől rettegtél egész idáig, s bekövetkezett az amitől a legjobban féltél... Többé már ettől nem kell félned! Innen már csak felfelé vezethet az út...
Bíztam = Átvert.
Félek a csalódástól és többé nincs az az Isten, hogy megbízzak egy nőben is.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!