Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még itt valaki, akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még itt valaki, akinek a napokban ért véget a kapcsolata? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés
2014. márc. 24. 09:29
 1/10 anonim ***** válasza:
Nekem fél éve, de mintha csak tegnap lett volna. XD
2014. márc. 24. 09:31
 2/10 anonim ***** válasza:

4 hónappal ezelőtt megölt egy lány engem.

de még mindig ugyan úgy fáj, sőt, még jobban fáj.

mert szeretem.

átkozott legyen a nap mikor rátaláltam itt ezen az oldalon.

megkeserítette az életemet mert eldobott mint 1 kivert, rühes kutyát.

vajon hol lehet most.

ajjj Lia, kérlek írj valamit ha látod ezt az üzenetet.

2014. márc. 24. 09:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Ilyen nehéz túllendülni rajta?
2014. márc. 24. 09:36
 4/10 anonim ***** válasza:
3. Neki nem volt nehéz :DDD
2014. márc. 24. 09:50
 5/10 anonim válasza:

"Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. A bőrödön és a szíveden ejtett sebek nem sokban különböznek, de amíg a vérző ujjadat bekötöd, a szívedet nem tudod, és sohasem lesz a régi azután, hogy megsérült.

Azért ne félj!

Létezik gyógyír, amely segít helyre hozni az összetört szívet, de ez a gyógyulás nagyon összetett és csak más adhatja meg neked, egyedül nem hat.

Az összetört szív csak egyre vágyik, méghozzá a szeretetre."

2014. márc. 24. 10:03
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem most van haldoklóban egy 12 éves kapcsolatom. Az is rossz, ha együtt maradunk. De azt meg még elképzelni is nehéz, hogy külön éljünk.

Az a baj, hogy szeretjük egymást, még ennyi év után is szerelemmel, de mégsem tudjuk megoldani a problémáinkat. Sokkal jobb lenne, ha már nem szeretnénk egymást. :(

2014. márc. 24. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
5-ös! Narutoból idéztél? Kimondottan hasonlít az idézeted egy bizonyos jelenetre :D
2014. márc. 24. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Szartam le, hogy vége lett . Már megszoktam hogy a nők fognak és elhajtanak, úgyhogy nem adtam meg azt az örömöt a lánynak hogy elkeseredtem...mentem nyomni egy kis Tyrian 2000-t, el is jutottam a 3. epizódig :)
2014. márc. 24. 10:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem tegnap ért véget. Tegnap nagyon ki voltam bukva, de már aludtam rá egy nagyot :)

Persze lesznek még hullámvölgyek, amikor sokat fogok sírni, és nagyon fog hiányozni. Valamilrt úgy érzem, hogy nem végleges ez a szakítás, de majd meglátjuk :)

2014. márc. 24. 11:41
 10/10 anonim ***** válasza:
Én szakítottam múlt héten. Lehet szemétség, de abszolút nem viselt meg, sőt megkönnyebbültem. Hisztis, sírós férfiak csak terhet jelentenek.
2014. márc. 24. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!