Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még itt valaki, akinek a napokban ért véget a kapcsolata? Hogy viselitek?
4 hónappal ezelőtt megölt egy lány engem.
de még mindig ugyan úgy fáj, sőt, még jobban fáj.
mert szeretem.
átkozott legyen a nap mikor rátaláltam itt ezen az oldalon.
megkeserítette az életemet mert eldobott mint 1 kivert, rühes kutyát.
vajon hol lehet most.
ajjj Lia, kérlek írj valamit ha látod ezt az üzenetet.
"Ha megvágod magad, folyhat a véred és biztosan érzed a kínt. De ahogy telik az idő, a seb beheged és a fájdalom megszűnik. Sőt, ha gyógyszert teszel rá, akkor még gyorsabban elmúlik. Az az igazán borzasztó seb, amely a szívedet éri, mert az nagyon lassan és nehezen gyógyul be. A bőrödön és a szíveden ejtett sebek nem sokban különböznek, de amíg a vérző ujjadat bekötöd, a szívedet nem tudod, és sohasem lesz a régi azután, hogy megsérült.
Azért ne félj!
Létezik gyógyír, amely segít helyre hozni az összetört szívet, de ez a gyógyulás nagyon összetett és csak más adhatja meg neked, egyedül nem hat.
Az összetört szív csak egyre vágyik, méghozzá a szeretetre."
Nekem most van haldoklóban egy 12 éves kapcsolatom. Az is rossz, ha együtt maradunk. De azt meg még elképzelni is nehéz, hogy külön éljünk.
Az a baj, hogy szeretjük egymást, még ennyi év után is szerelemmel, de mégsem tudjuk megoldani a problémáinkat. Sokkal jobb lenne, ha már nem szeretnénk egymást. :(
Nekem tegnap ért véget. Tegnap nagyon ki voltam bukva, de már aludtam rá egy nagyot :)
Persze lesznek még hullámvölgyek, amikor sokat fogok sírni, és nagyon fog hiányozni. Valamilrt úgy érzem, hogy nem végleges ez a szakítás, de majd meglátjuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!