Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom nem kívánja a szexet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom nem kívánja a szexet, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Baràtommal màjusban lesz két éve, hogy együtt vagyunk, szeptember óta együtt lakunk úgy, hogy ő kint dolvozott külföldön és két hetente jàrt haza, januàr ota végleg itthon van és igazàból minden jó, kivéve, az hogy nem kívàn, van olyan, hogy màsfél hét utàn úgy kell neki könyörogni, ezen kívül nem is nagyon erdeklődik a testem után nem simogat mostanàban nem fogja meg a fenekem, semmi tűz nincs benne... Szeretném meg tudni a valódi okàt, de mindig csak a kifogàsokkal jön. Nem tudom vele őszintén meg beszélni ezt a dolgot. Próbàltam màr sokmindent, de semmi javulàs. Több okra is tippelek, 4 hónapja megy így ez a dolog, vagy arra tippelek, hogy kint volt valami dolog és meg csalt, vagy valami hasonló, vagy az is közre jàtszhat, hogy híztam 8 kilót a 2 év alatt, vagy az, hogy sok vagyok neki. Úgyanis a csapcsolatunk elején rettentő sokst hazudott nekem és nem bízok benne, nem igazàn hagyok neki szabad teret, tudom hogy ez ìgy nincs rendben, de amig folyton derulnek ki hazugsagok addig nshez bizni a masikba... amugy ha ö itthon van egyedül szokott msszturbàlni is, ebben biztos vagyok.

Tehàt mit tegyek? Férfiak vàlasza érdekel első sorban.

2014. márc. 23. 21:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam màr egy csomót, de nem tudom el dönteni, hogy ez az a helyzet ami idővel rendbe jön vagy az aminek meg semmi ertelme, hogy tobàbb csinàljam, mert tènyleg szeretem és nem lenne egyszerű dolog ez a szakítàs. Bele őrűlnék.
2014. márc. 23. 22:44
 12/15 ASOT ***** válasza:
te magad mondtad meg előbb a választ :)
2014. márc. 23. 22:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Làtod ilyen hülye vagyok?!
2014. márc. 23. 22:48
 14/15 ASOT ***** válasza:

Na! Akkor a lecke fel van adva! Csak ügyesen és ne tétovázz. ÉS ne hassanak meg a de én szeretlek kicsim meg egyetlenem meg jajj maaaaaajd jobb lesz , meg életem értelme vagy dolgok :)

ügyes légy!

2014. márc. 23. 22:51
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a jó tanàcsokat, de ezt mondani olyan könnyű.
2014. márc. 23. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!