Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elcsattant egy pofon, mert a hat éves kisfiamról kiderült, hogy nem tőlem van. Sz_r alak vagyok?
9 éve volt és abban az időben a családomnak éltem.
ráadásul nem csak ez derült ki hanem hogy egy ismerős (nem barát csak amolyan haveri társaság ) volt a makkarcu.
Büszke lehetsz magadra, nőt normális férfi nem üt meg semmilyen körülmények között sem.
Nálad erősebb kannak menj neki, ne egy gyengébb nőnek.
25\L
#16 - azért van ahol vége van az érvelésnek és a dolgok nyugodt megbeszélésének. itt sem az a baj, hogy mással volt kedve szexuális együttléthez, hanem a hitegetés éveken át. Lehet az én fejemben is baj van, de tőlem is kapott volna egyet valószínűleg. Egyébként sosem fordult még meg a fejemben a verés/verekedés, de 7 évnyi (ugye kb. 6 év, meg előtte a 9 hónap) hitegetés bizony elszakítaná a cérnát elég rendesen.
Abban igazad van, hogy a "haver" sokkal jobban kiérdemelné ezzel.
szerintem nem születik minden 2. ember buddhista meditációs bajnoknak európában, és attól eltekintve hogy erkölcsileg mi "lovagias", abszolút logikus reakció.
lehet hajtogatni hogy mocskospasik meg állatvagy, de szerintem az emberek 80%a lehet hogy hasonlóan reagálna. ráadásul a nők általábn kisebb dolgokon is kiakadnak, úgyhogy a férfinő téma itt nem releváns.
sőt, néha szükség is van arra, hogy éreztessük az emberrel azt, hogy nem tehet meg bármit. ennyi erővel a sorozatgyilkosokat is elengedhetnénk ejnyebejnyével, meg jöhetne még 6 kakukkfióka mert te úgyis elnézed.
mondjuk úgy, hogy erkölcsileg helytelen volt amit tettél, és jogilag is büntethető, de ironikus módon magyarországon nem büntetik a házasságtörést, és a nőnek nem kell kárpótlást fizetnie.
ha már közhelyek: egy igazi férfi nem üt meg nőt, de egy igazi nő nem is ad rá okot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!