Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a tapasztalata az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a tapasztalata az idősebb csaj - fiatalabb srác felállásban?

Figyelt kérdés
Fiatalabbak tapasztalatát kérném, lehetőleg huszonévesekét. Adódtak problémáitok a korkülönbségből?
2014. márc. 23. 11:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Mindketten dolgozunk már, életfelfogás vagy érettség terén nincs különbség, csak életkorban. Nem lenne "gáz" neki?
2014. márc. 23. 21:42
 12/17 anonim ***** válasza:

Hány és a különbség?

Amúgy ez iylenkor, vagy ilyen korban már nem "gáz" kérdés;-)

Vagy megvan a szikra vagy nem..

2014. márc. 24. 08:18
 13/17 anonim ***** válasza:
És=év
2014. márc. 24. 08:23
 14/17 A kérdező kommentje:

Kicsivel több, mint 3...

Persze, a szikra oké. Viszont a szikra sose tart tovább fél évnél, utána más veszi át a helyét. Van olyan, akinek fél évnél tovább tartott hasonló jellegű kapcsolata?

2014. márc. 24. 09:09
 15/17 anonim ***** válasza:

jah arra gondoltam a szikra terén, hogy az kell ahhoz, hogy elinduljon valami, hogy az ember túllépjen egy esetleges társadalmi elvárástól, normától pl ha egy férfi alacsonyabb a nőnél, vagy sokkal idősebb, vagy esetleg fiatalabb..

ha már elindult és működik általában nem szokott gond lenni, főleg, ha tényleg egy szinten vannak az életük folyamán (esetetekben hogy már mindketten dolgoztok)

az hogy műkdik-e 22-23 felett már nem a 3 év korkülönbségen fog múlni, ráadásul ez a 3 év kb semmi különbség ilyenkor már.

20 évesen vagy tiniként lehet sok(17 a srác 20 a lány) később nem igazán..

(azt hittem legalább 6-7 év..:))

2014. márc. 24. 09:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer kezdtem egy fiatalabb sráccal,ő 17 volt,én 20... utólag kicsit szégyellem a dolgot.

Volt probléma,hogyne lett volna,bár csak ismerkedtünk,meg egyébként tényleg aranyos fiú volt,de amikor arról beszélt,hogy sz.r lett a matek tz-je és ezért nem biztos,hogy az anyukája elengedi a hétvégén bulizni,na egy kicsit meghalt bennem valami :D

2014. márc. 24. 13:02
 17/17 anonim ***** válasza:
konkrétan egy éve vagyunk együtt:) ő 21 én 25. Dolgozunk mind a ketten, együtt is élünk és különösebb gond nincs köztünk, nem is volt. Ő jóval érettebb a koránál, én pedig koromnak megfelelően viselkedek. Maximum néha az iskolai szintünk okoz problémát, magasabban vagyok képezve, ami pedig az életkoromból kifolyólag adódik. Mikor megismerkedtünk én már ügyintézőként, illetve rá pár hónapra már pedagógusként dolgoztam, mikor Ő meg záróvizsgázott.
2014. márc. 25. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!