Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Te együtt tudnál lenni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te együtt tudnál lenni egy ilyen férfival?

Figyelt kérdés
Nem titkolja előtted, hogy sok nő barátja/ismerőse van, köztük exbarátnő is, akikkel rendszeresen tartja a kapcsolatot (telefonon, vagy internetes beszélgetések, személyes találkozások), de elmondása alapján megcsalni még egy párját sem csalta meg, ebben egy közös barát is megerősít ( nem olyan fajta, hogy direkt fényezzen bárkit is, régóta ismered, szavahihető)
2014. márc. 22. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha elakarod hinni, úgy is elhiszed. :) Amúgy meglehet, egyáltalán nem kizárt. Talán flörtölgetnek is, ráfogják, hogy ez csak hülyülés és kész. mert ugye ki tudja, hogy miről beszélgetnek....? :)
2014. márc. 22. 16:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, miért ne. Az én páromnak is van egy csomó nő ismerőse, az exével is jóban van. Engem nem zavar együtt vagyunk majdnem 3 éve, egyszer se csalt meg.
2014. márc. 22. 16:30
 3/9 A kérdező kommentje:

ma 16:30!

Hát igen, ilyen negatív hozzáállással biztos rögtön nemet mondanék ;)

Azért köszi...

2014. márc. 22. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem ment egy ilyen férfival, mindig ott voltak az elvarratlan szálak, mások köztünk. Biztos az sem segített, hogy én is féltem már jó előre ettől.
2014. márc. 22. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
ha azokkal az exbarátnőkkel már lezárta és a lány barátai is normálisak, semmi kifogásom nem lenne ellene
2014. márc. 22. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne hallgass senkire, úgy dönts ahogy te érzed. Amúgy meg amelyik pasit el lehet vinni, azt el is fogják vinni, akit meg nem lehet, azt meg úgysem fogják tudni. 22l
2014. márc. 22. 16:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Ott a pont!

Ha meg akarna csalni, úgyis megcsalna, akár több nő ismerőse van, akár kevesebb.....ha nagyon benne lenne a dologban, elég lenne egy nő is

2014. márc. 22. 16:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Ebből nem sok derült ki a f/sziról!
2014. márc. 22. 16:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Minek a kérdés?

Nem ék vele, égettem màr meg igy magam, nem egyszer...

2014. márc. 22. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!