Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy adjam újra a tudtára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy adjam újra a tudtára hogy nem elégít ki? Mit változtassunk?

Figyelt kérdés
A férjemmel a szex,nem szépítek,max 10 perc,sajnos.Ha szóvá teszem neki hogy nekem megint nem volt orgazmusom akkor megsértődik!Az utolsó orgazmusom kb másfél éve volt.Jó vele az ágyba,de lássuk be 10 perc édes kevés!
2014. márc. 22. 14:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez azért elég durva, hogy még ő sértődik meg... Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt/házasok? Mindig is ennyi ideig tartott a dolog? Ő egyáltalán nem mutat hajlandóságot arra, hogy konkrét behatoláson kívül mást is csináljatok, máshogy kielégítsen?
2014. márc. 22. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezen megsértődik? Eléggé önzőnek tűnik a leírtak alapján. Sokféle módszerrel lehet elnyújtani az aktust, de ezekért most neki kellene tennie.

Nekem az az alapelvem, hogy a nőnek a férfi öröméért kell dolgoznia a szexben, a férfinak meg a nő öröméért. Ha valaki rendszeresen nem tud elélvezni, azt mielőbb meg kell beszélni és változtatni, nem pedig elhúzni évekig.

27F

2014. márc. 22. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Vörös vagy?
2014. márc. 22. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem mindig tartott eddig,csak mióta megszületett a kislányunk!A gyerek meg éppen eleget alszik hogy akár min,1 órát is ágyba legyünk.Fogalmam nincs miért pont ő sértődik meg!

És nem vagyok vörös!De ennek mi köze hozzá?

2014. márc. 23. 14:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha vörös lettél volna akkor tudtam volna segiteni rajtad, de igy nem érdekel az ügy.
2014. márc. 23. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!