Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első együtt alvás? Melyikőtöknél?
Figyelt kérdés
Melyikőtöknél volt az első együtt alvás? Hány éves korban? A szülők hogy reagáltak a kérdés után? Nem feltétlen szexre értem, csak együtt alvás valamelyikőtöknél.2014. márc. 22. 00:08
1/5 anonim válasza:
Egy hotelben aludtunk egyutt eloszor, mert se hozzam se hozzajuk nem lehetett felmenni. 17 eves voltam. Szilveszterkor volt... Anyueknak azt mondtam baratnomeknel vagyok
2/5 PearlDiver válasza:
16 évesen, nála. Titokban, mert a szülei elvileg nem támogatták - gyakorlatilag nem nagyon tiltották :)
24F
3/5 anonim válasza:
Nála, úgy volt,hogy buli volt aztán ő picit messzebb is lakot, szóval nem tudtam volna hazajönni. Így hát a szüleim elfogadták, neki meg nem voltak otthon. 16 voltam.
4/5 anonim válasza:
A barátomnál aludtunk először együtt. Én 17 voltam, a barátom 25, és saját lakása volt. Később nálunk is voltunk sokszor, de nála gyakrabban. A szüleim jól reagáltak, nem kellett kérnem, csak bejelentenem, hogy ottalszok. Tudták, hogy már nem vagyok szűz, mert már az előző kapcsolatomban elvesztettem, épphogy 16 évesen. Fogamzásgátlót is használtam.
5/5 anonim válasza:
egy barátnőm szallagavatója után a arátnőmnél én 14 éves voltam ő 16.Anyának elmondtam és mivel messze lakik elegedtek utánna is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!