Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy idő után elmondjam neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy idő után elmondjam neki, vagy inkább jobb ha titokban marad?

Figyelt kérdés
Lassan másfél évvel ezelőtt volt egy abortuszom, ami fenyegetés végett kellett hogy megtörténjen. Igy utolag össze teszem a két kezem hogy nem tartottam meg exemtől. Mai napig nem tudom feldolgozni. 1 hónapja van egy uj kapcsolatom, és az őszinteség mindkettőnk részéről fontos. De ezzel nem tudom mit csináljak. Ha nem mondom el neki, ugy érzem hogy becsapom, és joga lenne tudni rólam mindent. biztos megértené, de félek hogy ez miatt elutasitana, vagy lenézne. Nem tudom mit tegyek. Anyukám azt mondta ne mondjam el neki, barátnőm azt hogy mondjam el, ne legyen köztünk titok. Véleményetekre lennék kiváncsi. Köszi szépen előre is.
2009. dec. 16. 12:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
elmondod az okát is hogy miért is kellett elvetetni és hidd el..megérti ha fontos vagy neki
2009. dec. 16. 13:50
 12/20 anonim válasza:
sztem 1értelmű h mond el neki!nekem is volt egy abortuszom,és most kezdenék bele egy kapcsolatba,deh elötte ezt persze elmondtam neki,jobb ha tudja és elfogad igy mivel változtatni nem tok rajta,deh szerencsére naon jól fogadta és együtt érzett velem,szóval most sokkal könnyebb igy h tudja,és ha szeret melletted lesz mégha ölsz is!
2009. dec. 16. 13:58
 13/20 anonim válasza:
CSatlakozok a többiekhez.Mond ell neki,mert tényleg a bizalom a legfontosabb egy kapcsolatban.Ha elmondod neki lehet,hogy ő is még bizalmasabb lesz hozzád.
2009. dec. 16. 15:07
 14/20 anonim válasza:
Hát nem is tudom,evileg elkéne,de kitudja hogy reagál rá?!Nem tudom mit tennék a helyedbe...de probáld meg elmondani hátra később mástól tudja meg és az lesz neki a probléma!!
2009. dec. 16. 18:00
 15/20 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van múltja, és ha igazán szeretek valakit, akkor őt a múltjával együtt is elfogadom.

Én biztos elmondanám.

2009. dec. 16. 18:43
 16/20 A kérdező kommentje:
nem tudom melyik a legjobb döntés. mindenesetre várok ezzel még. köszi a tanácsokat.
2009. dec. 16. 19:00
 17/20 anonim válasza:
te tudod ,csak ne húzd sokáig ezt a dolgot mert addig halogat míg késő nem lesz!!
2009. dec. 17. 12:30
 18/20 anonim ***** válasza:
A kérdésedben a válasz. "Egy idő után" mondd el neki. Az egy hónapja tartó kapcsolat még nem olyan régi, hogy mindenről be kellene számolnod. Idővel ahogyan mélyül a kapcsolat, és eközben lelkileg közeledtek, és úgy látod, hogy érdemes a bizalmadra, akkor bátran elmondhatsz neki bármit. Ezt is.
2010. jan. 29. 08:21
 19/20 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak, aki ezt írta:

"Végülis, ha már a barátnőddel kibeszélted, talán joga van annak is tudni, akivel össze fogsz feküdni.."

A szóhasználatod, ti. az, hogy össze fognak feküdni, elég durva, negatívan minősítő, mintha a nő a házasságon kívüli szexuális kapcsolattal alárendelt helyzetbe kerülne, és kutya kötelessége lenne lesütött szempillákkal a múltjáról vallani. Hát nem! Tegye ezt akkor, ha erre érett a kapcsolat. Az pedig igen is szimpatikus, hogy az anyukától és barátnőtől erre vonatkozóan tanácsolat kér.

2010. jan. 29. 08:27
 20/20 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Még nem mondom el neki. Már 2 hónapja vagyunk együtt, még nem történt köztünk semmi, és ezzel is várni fogok. Köszi :)
2010. febr. 2. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!