Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedsz egy olyan személlyel, aki jól átvágott? Levegőnek nézed vagy mit csinálsz?
Mosolygok, jó kedvem van.
Általában majd' fölrobbannak, francért van jó kedvem??
ez az átvágás mikéntjétől függ. Ha szerelmi téren történt az átverés, de nem megcsalás, akkor derűsnek, boldognak mutatom magam. Hagy lássa, hogy túl vagyok rajta, és ő nem jelentett semmit, én egy kiegyensúlyozott, boldog ember vagyok nélküle is.
Ha munka vagy egyéb téren, akkor kb. levegőnek nézem az illetőt. megcsalás esetén ugyanez lenne.
attol fugg, pl megtetszett egy srac, majd atvagott, de egy kozegben mozgunk, heti 2-3x osszefutunk, es a szia, puszi, mizu-bol csak egy odavetett hali lett, meg elkerulom. illetve, gyerekesen letiltottam chatrol, bar inkabb magam miatt, mert ha irt volna tuti elgyengulok. :D
tehat, altalaban hideg vagyok veluk, es nem bizom bennuk tobbet, de ha csillapodtak a dolgok, hajlando vagyok hetkoznapi temakrol, felszinesen elbeszelgetni.
L18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!