Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha állítólag a nőknek olyan könnyű párt találni, akkor kapnak kedvükre valót, amikor csak akarnak, akkor mégis miért maradnak rengetegen inkább egy rossz kapcsolatban?
Attól függ...:D jó szexre se könnyű....nekem volt részem párszor olyan pocsék szexben hogy bár inkább bele se mentem volna....meglepett mennyire béna a pasik nagy része.
Engem speciel csak egy pasi tudott kielégíteni. Az aki a férjem lett. Az előtte lévő 6 nem. Pedig volt akivel majd 1 évig együtt jártam.
valahogy sejtettem hogy kapok majd ilyen reakciót arra amit írtam.
Amúgy meg szerintem nálam azzal függ össze a dolog hogy másba nem voltam szerelmes...csak abba voltam és vagyok, akivel a mai napig élek és csak ő tudott kielégíteni. Szóval szerintem nálam érzelmi alapja van az orgazmusnak. Vagy a férjem őstehetség...ki tudja:D
miért ne? nem minden pasi olyan idióta hogy nőről nőre jár.
ha egy pasi jó az ágyban akkor megmarad mellette 1 nő és nem kell újabbat és újabbat keresnie:)ennyi.
Amúgy pasifüggő. 1 éjszakás kalandja se volt soha. ő érzelemből tud csak szexelni. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!