Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha állítólag a nőknek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag a nőknek olyan könnyű párt találni, akkor kapnak kedvükre valót, amikor csak akarnak, akkor mégis miért maradnak rengetegen inkább egy rossz kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2014. márc. 19. 22:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A nőknek csak alkalmi szexre könnyű pasit találni.
2014. márc. 24. 11:35
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ...:D jó szexre se könnyű....nekem volt részem párszor olyan pocsék szexben hogy bár inkább bele se mentem volna....meglepett mennyire béna a pasik nagy része.

Engem speciel csak egy pasi tudott kielégíteni. Az aki a férjem lett. Az előtte lévő 6 nem. Pedig volt akivel majd 1 évig együtt jártam.

2014. márc. 24. 13:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Mert velem még nem találkoztál,12-es.:)
2014. márc. 25. 10:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

valahogy sejtettem hogy kapok majd ilyen reakciót arra amit írtam.

Amúgy meg szerintem nálam azzal függ össze a dolog hogy másba nem voltam szerelmes...csak abba voltam és vagyok, akivel a mai napig élek és csak ő tudott kielégíteni. Szóval szerintem nálam érzelmi alapja van az orgazmusnak. Vagy a férjem őstehetség...ki tudja:D

2014. márc. 25. 15:07
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Ha a férjed szex őstehetség volna nem érné be egy nővel.:)
2014. márc. 26. 06:35
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

miért ne? nem minden pasi olyan idióta hogy nőről nőre jár.

ha egy pasi jó az ágyban akkor megmarad mellette 1 nő és nem kell újabbat és újabbat keresnie:)ennyi.

Amúgy pasifüggő. 1 éjszakás kalandja se volt soha. ő érzelemből tud csak szexelni. ennyi.

2014. márc. 26. 09:22
 17/20 anonim ***** válasza:
49%
Én nem vagyok olyan idióta hogy egy nőt tömök egész életemben :)
2014. márc. 27. 11:25
 18/20 anonim ***** válasza:
Te más beállítottságú vagy. Ennyi. És akkor szerinted ez dicséretes vagy mi? Hogy nem vagy képes 1 nőhöz hűséges maradni? Mert szerintem nem. De a te életed. Öregkorodra majd egyedül maradsz mert ha el is veszel valakit, az elhagy mert megcsalod...
2014. márc. 27. 14:18
 19/20 anonim ***** válasza:
51%
Nem leszek egyedül,csak ha akarok.:)
2014. márc. 28. 10:27
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
19es, tipikus szűzkisfiús a stílusod :)
2014. ápr. 22. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!