Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy olyan lánynak, aki olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan lánynak, aki olyan ronda, mint a bűn, hogy lesz pasija?

Figyelt kérdés
Érezte már más úgy, hogy úgyse kellene senkinek? Én már csodálkoznék, ha egy férfi úgy nézne rám, hogy látom, hogy bejövök neki. Igazából ritka az olyan, hogy megnéznek, akkor se az, aki tetszene. Nem is az a baj, hogy igénytelen lennék, mert tiszta, ápolt vagyok, csak valahogy nem lettem szép. Ja, és nem akarok most ismerkedni, csak érdekel, hogy más is érezte-e már ezt.

2014. márc. 19. 16:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem akarsz ismerkedni, de pasi kell neked. Te nem ronda vagy hanem idióta.
2014. márc. 19. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Persze, hogy éreztem. Az arcom talán még nem is olyan ronda, de egészségügyi probléma miatt a kinézetem mégis rossz. És az a baj, hogy még a belsőmmel sem tudom kompenzálni, mert azzal is probléma van. Elég rossz érzés, mert a barátnőim mind mostanában mennek férjhez, költöznek össze stb.

De azért még bízom benne, hogy egyszer én is találok valakit. Próbálom magam belülről is fejleszteni, hogy kicsit jobb legyen az önismeretem. Legalább belül rendben legyek, ha már kívül nem.

Te se add fel! Csak pozitívan állj hozzá a dolgokhoz! :)

2014. márc. 19. 17:00
 13/14 anonim ***** válasza:

Én ronda vagyok. Sőt, túlsúlyos is. (bár azért már teszek):) hogy kövér ne legyek. Lett pasim. Viszonylag fiatalon találtam meg az igazit (24 évesen). Már házasok vagyunk több mint 2 éve. Nem a külsőség számít csak. Más dolgok is fontosak.

A másik ízlése, a személyiség, meg ilyesmik... Sose tudhatod, hogy kinek tetszel meg:) Én sem gondoltam hogy valaha ilyen helyes férjem lesz mint akim van:)

2014. márc. 19. 20:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. márc. 19. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!