Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan lánynak, aki olyan ronda, mint a bűn, hogy lesz pasija?
Persze, hogy éreztem. Az arcom talán még nem is olyan ronda, de egészségügyi probléma miatt a kinézetem mégis rossz. És az a baj, hogy még a belsőmmel sem tudom kompenzálni, mert azzal is probléma van. Elég rossz érzés, mert a barátnőim mind mostanában mennek férjhez, költöznek össze stb.
De azért még bízom benne, hogy egyszer én is találok valakit. Próbálom magam belülről is fejleszteni, hogy kicsit jobb legyen az önismeretem. Legalább belül rendben legyek, ha már kívül nem.
Te se add fel! Csak pozitívan állj hozzá a dolgokhoz! :)
Én ronda vagyok. Sőt, túlsúlyos is. (bár azért már teszek):) hogy kövér ne legyek. Lett pasim. Viszonylag fiatalon találtam meg az igazit (24 évesen). Már házasok vagyunk több mint 2 éve. Nem a külsőség számít csak. Más dolgok is fontosak.
A másik ízlése, a személyiség, meg ilyesmik... Sose tudhatod, hogy kinek tetszel meg:) Én sem gondoltam hogy valaha ilyen helyes férjem lesz mint akim van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!