Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mennyire lényeges/fontos nektek, h a barátnőtöknek legyen jogosítványa?
Köszönöm a válaszokat. :)
10-es, kicsit általánosítottam, lehet tényleg hülye kérdés.
Akkor konkretizálom: az olyan fiúk, akiknek megszállott hobbijuk a motor és autóvezetés, mennyire kell h ez közös pont legyen a barátnővel?
Hiába van jogsija, ha nem tud vezetni.Ha meg is szerzed a jogsit még nagyon sok km-t kell levezetned, hogy azt mondhasd, hogy tudsz vezetni.Tehát ha autómániás lennék és ez fontos lenne számomra (ha egyáltalán létezik ilyen ember) akkor nem a papírra lennék kíváncsi hanem, hogy ténylegesen tudsz e vezetni.(erre pedig fent már kitértem)
A tesóm is megszerezte a jogsit,nem is mer és nem is tud vezetni.Szóval abszolút nem számít semmit 1 papír.Az ember nem azért jön össze vkivel mert ilyen vagy olyan képesítései vannak.Akár feltehetted volna úgy is a kérdést h azok a férfiak akik diplomát szereztek elvárják e a barátnőjüktől hogy neki is legyen 1.
Hülyeség.Nem számít semmit.Csak szeressen és ne legyen sötét.
Az előttem lévő válaszra reagáltam azzal, hogy azért van amikor számít a papír..de mindegy, nem magyarázkodom.
Amúgy nem azért, mert elvárom, h furikázzák a hátsómat, ugyanis el tudom furikázni saját magamat..egyszerűen csak ez a dolog valahogy hozzátartozik a férfiassághoz...szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!