Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » észrevettem, hogy párom ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

észrevettem, hogy párom ha nőkkel beszél, kissé hangot változtat nyájasabb, kedveskedik. Főleg, ha csinosabb a nő. Ez normális a férfiaknál?

Figyelt kérdés

nekem rosszul esik, de lehet,h csak én reagálom túl. nem ugyanolyan hangnemben beszél egy férfi nővel , férfival egyaránt?

ha nem akar imponálni neki?

25/N

2014. márc. 18. 10:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ezt én is megfigyeltem. Vannak pasik akik minden nővel ilyenek. Fiatalabb korban viszont, előfordul, hogy kedvesebbek, udvariasabbak a szebb nőkkel. Most hagyjuk azt, hogy a szépség relatív, mindenki érti miről beszélek.

Ezt nem lehet szabályozni, mert ami szép az szép, jól esik a szemnek...és ez egy pszichológiai effekt, amolyan disney féle (lsd. hercegnők, tökéletes kinézet), mert ez a neve amúgy, hogy a szép kinézethez előbb társítunk pozitív tulajdonságokat, egy ilyen emberhez pedig ki ne akarna 'tartozni'? Persze ez idővel leomlik, de na, szóval igen, jól érzékeled ezt a jelenséget, ettől független nem kell neki nagy feneket keríteni.

2014. márc. 18. 12:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Felesleges ezen hisztizni.

Nyilván midenki másképp beszél a szomszéddal, anyóssal, baráttal, haverral, feleséggel, stb.stb.

Végtelen példát lehetne erre felhozni.

Túl sok időd van Kérdező, ha ezen kattogsz :)

2014. márc. 18. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!