Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarok állapodni, de nem is. Mitől lehet ez a kettős érzésem?
Voltak már egyéjszakásaim, volt 2 éves komoly kapcsolatom, tehát "kiéltem" magam, bár én nem hiszek ebben, de mindegy.
Egyik nap úgy érzem, 19 évesen le vagyok maradva, másokat eljegyeztek már, vagy legalább komoly kapcsolatuk van.. Olyankor minden vágyam egy kapcsolat, család, stb.
Másik nap viszont csak kavarni akarok pasikkal, bulizgatni, hasonlók... Amúgy sose voltam még bulizni, meg már nem nem hiszem, hogy képes lennék csak úgy lefeküdni valakivel, de annyira vágyom rá...
Nem hiszem, hogy éretlen lennék. A 2 éves kapcsolatomban nem voltak ilyen érzéseim, teljesen megváltoztam. Viszont ez a régi kicsapongós dolog visszajött...
Másrészt félek is új kapcsolatba belemenni, beavatni valakit az életembe, hazahozni, hasonlók.. De vágyom is egy kapcsolatra..
Semmi sem jó, ez olyan rossz...
Csak vágyom az alkalmira és a bulizásra. Megtehetném, de nem megyek se bulizni, se egyéjszakást nem keresek. Nem is tervezem:D
Nem vagyok ilyen ismerkedős fajta, inkább olyan csendes, "magányos" lány vagyok. Teljesen jól megvagyok egyedül is, most még unalmasnak sem érzem, mert mindjárt érettségi, tanulok 1000-rel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!