Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tutira meg fog csókolni az első randin?
Viszonylag messze lakunk egymástól így csak heti egyszer tudunk találkozni. Neten beszéltünk eddig de nagyon szimpatikusak vagyunk már most egymásnak, a beszélgetések és a képek alapján. A randin egész nap együtt leszünk. Nem az a bátortalan fajta.
Várható hogy megcsókol?? Nem tudom hogy hagyjam-e... Mert nagyon tetszik, de na, mégiscsak most találkozunk először. :)
17L
Honnan tudod, hogy "nem az a bátortalan fajta", ha még sohasem találkoztál vele a való életben?
Ha nem akarod, hogy megcsókoljon, akkor ne hagyd!
Teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok, mint te. Mikor találkoztok?
Mi szombaton.Remélem, hogy megcsókol.
17L, szintén :))
Kettes vagyok: Akkor majd gondolok rád ;) Sok szerencsét!
Amúgy én már 1x találkoztam vele, de csak 20 perc volt, így ismerkedtünk meg és neten felvettük a kapcsolatot.
Majd ha ott lesz előtted a srác, akkor el fogod tudni dönteni, hogy akarod-e, hogy megcsókoljon. Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!