Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves szűz fiúk! Mit gondoltok, miért vagytok egyedül?
Légyszi ne csak annyit biggyesszetek ide, hogy mert ronda/szegény vagyok, mert az ilyen embereknek is szokott pár jutni, a helyzet gondolom nem ilyen egyszerű. Szóval légyszi fejtsétek ki, ha lehet :) Szeretnélek megérteni titeket, mert annyira furcsának találom, amikor valaki pl 25 évesen még nem ért nőhöz..
19/l
Detto ugyanazokat tudnám leírni amiket fentebb is olvashattam...
Nem feltétlenül az a normális amit a 90% csinál. Semmiféle késztetést nem érzek én sem a játszadozásra egyetlen lány iránt sem, nálam ez nem téma. Nem vagyok csúnya, de nem vagyok tökéletes. Nem vagyok gazdag, viszont szegény sem. Az is közre játszik való igaz a visszautasítástól való félelem, de ez igazából nem is félelem hanem egy tudatosult elfogadási kényszer. Ami az átlag nők iránt kialakult bennem sok-sok tapasztalat alapján.
Lényeg a lényeg.... Nem fogok csak azért szórakozni valakivel, becsapni másokat és saját magamat, hogy a tömeg után menjek mert ez így a "normális". Nekem egy kell és igazi!!
23/F
Utóbbi "barátnőm" aki nem volt bnő, csak egy kezdeményezés, hogy az legyen. Nos ő kiábrándított a női nemből végérvényesen, ezek után kb sajnálok minden másodpercet amit csajozásra szentelnék... nem is teszem, inkább foglalkozom mással.
Kapcsolatosdiból, barom játékokból, félrebeszélésből, játszmákból, pinpongozásból meg főleg elegem van.
És ezen nem kívánok változtatni.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!