Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban élők, ti nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők, ti nem féltek ettől?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, a barátom 27, 100 km van köztünk, így csak heti maximum 2-3 napot találkozunk. A távkapcsiban élőket kérdezném, hogy ti nem aggódtok, hogy a párotok mit csinál amíg nincs veletek? tudom a bizalom a fontos, 1,5 hónapja vagyunk együtt, de egyszerüen nem tudom leküzdeni ezt az érzést:( egyfolytában az jár a fejemben, hogy mit csinálhat mikor nem vagyok ott, mikor feljön msn-re akkor mindig megkönnyebbülök, hogy legalább otthon van. ez mindig így lesz?:(
2009. dec. 15. 12:56
1 2
 11/19 JennyR válasza:

Én két éve távkapcsolatban! 100 km szintén! Hétvége csak, de van olyan is hogy két hetente talizunk!

Mindig tudjuk egymásról, ki mit csinál, mikor hol van, stb. Pannonnál családi csomagunk van, minimális összegért korlátlanul beszélünk, így folyamatosan kapcsolatban vagyunk. Pl. Ő már alszik, mert reggel korán kel, már megvolt a "jóéjt puszi"! Így megy ez nálunk...!

2009. dec. 17. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:
Mi is távkapcsolatban élünk, egy éve, de eszembe sem jutott sem az, hogy megcsal, sem az, hogy én megcsaljam. Teljes a bizalom.
2009. dec. 17. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Én is megőrülnék!!
2009. dec. 17. 21:43
 14/19 anonim ***** válasza:

Hát a távkapcsolathoz bizalom kell...és úgy látom,te nem nagyon bizol benne:S.am nekem az első barátom 220 km-re volt tőlem.egy ideig nagyon szerettük egymást,nagyon jó volt köztünk minden,csomószor elmondta,mennyire szeret,soha nem hagyna el...még nyáron találkoztunk 2x..aztán a távolság miatt szakitott velem 2x,mind a 2x megbocsátottam neki.nagyon szerettem.nemrég harmadszorra is szakitott velem,pedig azelőtt pár nappal még azt mondta,nagyon szeret meg stb....aztán itt hagyott teljesen egyedül...úgyh nekem a távkapcsról az a véleményem,h hosszú távon úgysem működik..de kinek,hogy...viszont közöttünk még sokkal nagyobb volt a távolság,mint köztetek...nektek sok sikert kivánok:).viszont az biztos,h bennem ez egy életen át meg fog maradni,ő volt az első barátom és imádtam.egy darabig még beszéltünk msn-en,de múltkor nagyon összevesztünk és azóta nem beszélünk egyáltalán..elég magányos voltam amúgy is.amikor elhagyott,úgy éreztem,senkim nem maradt...ő volt az életem.ezt most csak azért meséltem el,hogy a távkapcsolattal vigyázni kell..nekem is nagyon sokan mondták,h keressek inkább olyat,aki közelebb van.már nagyon bánom,h nem hallgattam rájuk.bánom az egészet.de nektek remélem,tényleg sikerülni fog:).bocsi a kisregényért xD

15/L

2009. dec. 17. 21:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen mondás féle, hogy: Csak az féltékeny a másikra, aki saját magában sem bízik!

25 éves fejjel azt kell mondjam, ez tényleg így van (az esetek többségében). Az esetek többségében az lép félre, aki a legtöbbet féltékenykedik.

2009. dec. 17. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi kicsit félrefogalmaztam az előzőt.

A lényeg annyi lett volna, hogy jellemzően az lép félre, aki féltékenykedik. :)

2009. dec. 17. 22:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Mi is távkapcsiba vagyunk,de én bízom benne, meg mikor együtt van érzem, hogy engem szeret, az elején én is féltem, de már bízom benne
2009. dec. 17. 22:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Én csak azért aggódok, mert elég bajos gyerek az én szerelemem (19/F), félek, hogy valami baja eshet. Mikor feljön msnre, vagy felhív otthonról, hogy hazaért, vagy ír egy smst, akkor megnyugszok. Nem attól félek, hogy megcsal (mert bízok benne), ez még meg se fordult a fejemben. 20/L
2009. dec. 17. 22:36
 19/19 anonim ***** válasza:

22:11 sztem nem fogalmaztál félre a féltékenykedés mindig önbizalamohiányból ered.

Micsoda marhaság ez a sok bizalom. Ez csak duma. Nem az a fontos hanem a szex, szex, szex !!!!!!!! Csak utána jöhet a többi.

2009. dec. 18. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!