Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a jobb, ha valaki kedves vagy ha bunkó?
Figyelt kérdés
mert az egyik az esetek többségében nem őszinte, a másik meg folyamatosan megbánt másokat és őszinte.2014. márc. 16. 11:51
2/11 anonim válasza:
Elvileg az a jobb, ha valaki kedves. De ezt kihasználják. Gyakorlatilag pedig az, ha bunkó.
3/11 anonim válasza:
én régen kedves őszinte voltam (mérlegeltem, h vajon megbántom e az őszinteségemmel és ha arra jutottam h igen, inkább nem szóltam vagy sarkítottam) most bunkó őszinte vagyok, nem érdekel h mit gondolnak emiatt, elegem lett h a nyakamra nőttek és így inkább nyersen megmondom a véleményem egyenes gerinccel...
5/11 anonim válasza:
Az őszinteség nem egyenlő a tapintatlansággal. Ilyen szempontból az őszinteség lehet bunkóság is, ez van. Úgy is meg lehet ugyanazt a tartalmat fogalmzani, hogy nem gázolok át mindenkin a stílusommal. Pontozzatok le egész nyugodtan, ez van. Én is utálom, mikor őszinteség címén minden f@ßságot rámzúdítanak az emberek, aztán meg csodálkoznak, mikor kiharapom a torkukat.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát 5ös én elég óvatlan vagyok...
elég nyersa stílusom, és nem teszek szűrőt a gondolataim és a szavaim közé.
Ezért számítok bunkónak.
próbáltam már kedvesebb lenni, de az meg nem én vagyok...
De ahogy itt olvasom, akkor jobban járok, mint aki kedvesebb.
2014. márc. 16. 11:59
7/11 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy kedves, de ránőttek a fejére, az azért járt így, mert nem volt elég határozott. Lehet ezt úgy is csinálni, hogy egyszerre vagy határozott és tapintatos. Nem vagy kicsit empátiahiányos?
8/11 anonim válasza:
ma 12:03
nem tartom magam empátiahiányosnak
9/11 anonim válasza:
Magamból kiindulva, ha úgy próbálna felszedni, hogy bunkó, száz hogy kiütném. :D
Komolyra fordítva, egy kis csipkelődés belefér, mert az sem jó ha a tag olyan mint egy fadarab, de azért ha valaki határozottan sértő, az nem jön be.
10/11 anonim válasza:
8-as: Ez még nem jelenti azt, hogy nem is vagy az. Amúgy én is ezt tenném, ha valaki bunkón akarna felszedni, biztos hogy elküldeném melegebb éghajlatra. Egy ilyen most őszintén mit is akar egy nőtől? És mit vár el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!