Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, szerintetek miért halt ki a férfiak igen nagy részéből a kezdeményezőképesség, ill. a kezdeményezésre való hajlam?
Úgy tapasztalom, hogy sok férfinak baromi nehezére esik az ismerkedés, de még a kezdeményezés is.
Kevés létezik, de akik kezdeményezőbb típusúak, azokat két részre osztom. Az egyik részük már régebb óta foglalt, ők szívesen leállnak beszélgetni más lányokkal, mert a kapcsolatuk biztonságon, bizalmon alapul, így ezekben a férfiakban már nem található az a jellegzetes "ismerkedési görcs". A másik részüket pedig szélhámosoknak, hazudozóknak, nőcsábászoknak tartom, ők szót sem érdemelnek.
Szerintem egy-két csalódástól ennyire játszani a struccot és a fejüket a homokba dugni tök felesleges, mert ezzel más nőknél fosztják meg magukat az esélyeiktől.
A sok rossz tapasztalat miatt, és a fiúk tanulnak más kárán is. Mindig mindenhol az egyenjogúságot hirdetik, istenítik magukat a nők, és arról győzködnek, hogy jó nekik férfi nélkül is. Mivel a nők könnyebben találnak párt maguknak, ezért nekik nagy a tét, és feszültebbek lesznek. Sokszor csak bolondítják a fiúkat, és ha már megvolt, akkor kidobják. Ismerek olyan nőt, aki max két hétig tartott meg egy fiút, és maximum egyszer feküdt le velük. Nem beszélve a válásról, amiből a férfi mindig rosszul jön ki. Ha egy lány nem tudja, hogy hogyan mondja meg, hogy már nem szűz, vagy megcsalta a pasiját, vagy csak egyszerűen bosszút akar állni, esetleg meggondolta magát, akkor jön a megerőszakolt/megvert duma. Ebben az esetben a férfit még be is csukják, anélkül, hogy bárki megkérdőjelezné a nő szavahihetőségét.
Ezek után áll még a kérdésed?
Ha jól értem kérdező, neked az a problémád, hogy szingli vagy, mert a férfiak nem mernek nálad kezdeményezni, aki meg igen, arról kiderül hogy szemét alak. Aki meg laza, és képes ismerkedni az meg már foglalt.
Ha ennyire lenézed a félénkséget, miért nem kapod kézbe a gyeplőt, és kezdeményezel a félénk, de rendes fiúknál? Vagy azok nem elég férfiasak neked?
Ennyire magatok* alá zuhantok, férfiak? --- Elírtam az előbb.
Paul, lehet érzéseitek, sőt, nekünk ez nagyon imponál, amikor nem egy töketlen és érzelmileg közömbös hapsival van dolgunk. De én úgy tapasztalom, hogy hosszú hónapok, sőt évek múlva is sírtok a korábbi kapcsolatotok után, és betegesen az exbarátnőiteket keresitek az új kiszemeltekben is. Óriási hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!