Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jo jel vagy csak semmiseg? Bov lent.
Figyelt kérdés
Van egy lany akibe szerelmes lettem de elotte jo baratok voltunk csak en sokaig halaszgattam a dolgot hogy elmondjam neki hogy szeretem es ujra osszejott a volt baratjaval:((.Akkor ugy egyeztunk meg hogy baratok maradunk.De a heten meg a mult heten is jo par alkalommal o irt ram messen ami fura nekem mert eddig csak en irtam ra.Es ugy vettem eszre hogy amiota "eltavolodtunk" egymastol azota jobban eldumalunk mit azelott.Es egyszer azt mondta hogy kedvel meg jo erzi magat a tarasagomban (mert vicces vagyok es mindig van egy par poenom aminek nagyon orul:) )Lehet hogy legbelul engem szeret csak fel kinyilvanitani.Ha igen akkor mit tehetnek ezugyben?Elore is koszonom.2009. dec. 15. 11:19
1/2 anonim válasza:
Ha téged szeretne, veled lenne. De mivel összejött megint a pasijával...Kedvel téged, ezt ő is írta,lehet h érzései is vannak irántad ezt nem tudhatom.Szerintem ha szabad lesz megint, akkor próbálkozz. Ha meg téged akar, akkor veled lesz:) üdv
2/2 anonim válasza:
szerintem a legyunkcsakbaratok kategoriaba estel. tizeneves koromban 3 szerelmemmel is ez tortent. onnan pedig nagyon nehez kitorni, de a legjobb amit tehetsz h osszesjossz vki massal amig o a baratjaval van. ket okbol is jo, egyreszt hamarabb eltelik az az ido amig egyutt vannak, masreszt a csaj is latja h te se varsz ra orokke, le is maradhat rolad. a versenyhelyzet jot tesz. plusz nehogy veletlen a csajszi orokre a mostanijaval maradjon temeg esoben varsz ra viraggal a kezben tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!