Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számítanak az ilyen dolgok, mint a körömfestés?
Lassan két és fél éve vagyok együtt a barátommal.
A kapcsolat előtt én festettem a körmeimet, illetve kihúztam a szememet(de azt ritkán). Amikor megismert a barátom, akkor ezeket a dolgokat pont hanyagoltam. Miután összejöttünk, közölte, hogy Ő nem szereti sem a sminket, sem a kifestett körmöket. Egy fél pár hónapja elkezdtem enyhén sminkelni(szempillaspirál, meg alapozó)-ezekre nem is tett megjegyzést. Viszont akármilyen bután hangzik, a körmeimet félek kifesteni. Tudom, hogy ha jól esik fessem, de ezek nem határozzák meg a kapcsolatot? Mármint nyilván nem azért szeret, hogy festem-e a körmömet, vagy sem, de ha eddig nem festettem, és most elkezdem, ezek nem ilyen hangulatrombolóak? Mindenhol azt olvasom, hogy pont ezek az apró dolgok számítanak a "láng" meg ilyenek fenttartásában.
Én kifejezetten szeretem a szép körmöket :)
20/F
Köszönöm a válaszokat!
Azt tudom, hogy nem tetszene neki. EGyszerűen nem szeret. Persze egy-két alkalomra nem zavarná(pl. SZalagavató, ballagás), de amőgy meg nem szereti.
Biztos nem hagyna el emiatt, meg nem műkörmöt illetve rikító színeket akarok, csak hát ez pl olyan, mintha én nem szeretnék egy parfümöt, Ő meg azzal fújkálná magát.:D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!