Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mobilelőfizetéssel hagyott itt, mit tudok csinálni?
Sokat gondolkoztam, hogy melyik kategóriába tegyem a kérdést, ide vagy a mobiltelefonokhoz. De gondoltam, hogy talán itt jobb helye lesz.
Szóval volt egy párom, aki elhagyott, de előtte még nagyon-nagyon akarta, hogy vegyünk neki egy előfizetéses mobilt a nevemre, címemre, majd ő fizeti. Meg is vettük, és ahogy az szokott lenni, 2 éves hűségnyilatkozat van rá. Aztán lelépett, és itt hagyta nekem a 3 hetes, hűségnyilatkozatos istenverését. Felmondani nem tudom, mert rámverik, már átváltottam a legolcsóbb előfizetésbe, de ez sem hiányzik, sőt, mondhatom, hogy a kajapénzemből megy el ez a fölösleges hülyeség.
Igaz, még jól is jártam, jól tudom, mert visszaadta nekem, csináljak vele, amit akarok, mert el is vihette volna, aztán nekem meg csak jönnének az akármekkora számlák.
Most mit csináljak? Ha ránézek a telefonra, sírva fakadok. Már elraktam olyan helyre, hogy ne lássam, de az nem megoldás. Hamarosan megérkezik az első számla, és jobb, ha nem is gondolok bele. Segítsetek, kérlek, bár sok megoldás szerintem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!