Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 13-15 éves lánynak hány éves barát a normális?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez most nagyon buta kérdés de hát ez érdekel most és hát ezért van ez az oldal...ne hurrogjatok le kérlek:)2014. márc. 14. 19:59
11/13 anonim válasza:
A lányok eléggé érettek... jobban mint a fiuk...
Ezert akinek az idosebb csajok jonnek be(ebben a korban) az eléggé megszivta....
Ismerek egy párt... 17/F 17/L, a lány idősebb DE CSAK 3 hónappal, annyira eretlen hozzá a fiu hogy nem igaz... mondjuk a csajt se ertem
Szval a kerdesre:13-15 éves lány akkor 15-18 fiú
12/13 C0r3 válasza:
Hagyjuk már. Ne általánosíts. 13éves kislány maradjon a 13éves srácoknál. Nem gondolod, hogy túlzás, hogy a 14éves kiscsajt a 18éves majdnem egyetemista srác dugogatja? Mert szerintem az..
13/13 A kérdező kommentje:
Ohh ugyan már....nem hiszem hogy egy 14 éves lány dugni akar és 18 évessel akar járni,ha meg mégis akkor meg egy r*b*nc!! És 13 éves lánynak baromira nem jó 13 éves srác ugyan is a kedves oszttársaim még mindig papír repcsit hajtogatnak meg az isten szerelmére FOGÓCSKÁZNAK....!!! Meg úgy udvarolnak h megtépnek!!! Kinek kell ilyen hülyegyerek??! Azért jobb az 1-2 évvel idősebb barát...és HANGSÚLYOZOM hogy nem 17-18 éves..!!
2014. márc. 15. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!