Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megfoghatom már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megfoghatom már a fenekét?

Figyelt kérdés

Holnapután lesz egy hónapja,hogy együtt vagyok egy lánnyal,ő is rendes,jó tanuló,ahogy én is.Ez az első kapcsolat mindkettőnknek.Nagyon jól néz ki,és már beindult a fantázia,hogy megfogjam egy kicsit hátul,vagy csak odateszem a kezemet.

Combját már fogtam,kérdeztem,hogy zavarja-e azt mondta nem :)

Kérdezzek rá,hogy vándorolhat-e felfedezetlen területekre a kezem? Szerintetek az normális,hogy mikor könnyítek magamon,mindig rá gondolok,és naponta most már 2-3x is?(Ha sok időm van?) Azután is rá gondolok folyton,ugye ez nem gond?Szerintetek ő is így van?

16 évesek vagyunk mindketten

2014. márc. 14. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De cuki,két rendes egymásra talált :) Légy rossz és fogd meg :P
2014. márc. 14. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
30%
Be is teheted neki, előről hátulról ahogy jól esik, de ha félénk vagy csöcsörész simán belefér hajrá tesó
2014. márc. 14. 19:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell kérdezni. Csak szépen, ahogy a combjait simogatod, lassan tévedjen a kezed a fenekére és mosolyogj rá nagyon :)
2014. márc. 14. 19:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát én már az első csókunk közbe megfogtam,úgyhogy szerintem 1 hónap után már simán mehet :)
2014. márc. 14. 19:25
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Úristen, ha te kellettél annak a lánynak, akkor baromira helyes srác lehetsz! Ilyen töketlen srác sosem kell egy igazi lánynak, nekik csak az alfahímek jönnek be, de te nyílván annyira jóképű meg magas vagy, hogy nem bírt neked ellállni az állati ösztönök beindultak a nőstény egyednél.
2014. márc. 14. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De jót röhögtem, olyan kis cukik vagytok! :)
2014. márc. 14. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
simán :D nekem pl nagyon rosszul esett hogy anno a barátom képtelen volt megfogni, vagy legalább megcsókolni. szerintem azért nem olyan nagy elvárás. pedig nem 12 évesek voltunk....
2014. márc. 14. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!