Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, melyiket választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyiket választanátok? Vékony lányos fiút, vagy izmos szőrös férfit?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, izmos szőrös férfi...:) de azt tapasztalom egyre több lánynak inkább a vézna lányos fiúk jönnek be.

Főleg töllem pár évvel fiatalabb és időssebb lányok vélénye érdekelne, nektek melyik típus jön be igazán?:)

2014. márc. 12. 21:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
kicsit férre olvastam, bárkivel megesik...:)
2014. márc. 12. 21:28
 12/22 anonim ***** válasza:

A 3-asnál linkelt képek tükrözik az én ízlésemet is :)

Szintén 27/n

2014. márc. 12. 21:28
 13/22 anonim ***** válasza:

Nálam ez nem kizárólagos választás kérdése. Meg tud tetszeni a vékony, lányos fiú is, és az izmos, szőrös férfi is :) Mindkét típusból tudnék mutatni valakit, aki meg tudná dobogtatni a szívemet. Kisugárzás meg egyediség kérdése az egész.

23/N

2014. márc. 13. 00:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Persze, utolsó, nekem is tetszett már pont az ideálommal ellentétes kinézetű férfi, nem erről van szó. De ha választani kellene, akkor valószínűleg a linkelt fiatalembereket választanám.
2014. márc. 13. 07:07
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik, h izmos vagy csak a szőrt nem szeretem, de ott van a borotva vagy a gyanta.:)
2014. márc. 26. 16:26
 16/22 anonim ***** válasza:
JA 25/L
2014. márc. 26. 16:26
 17/22 anonim válasza:

Én speciel falra mászok a mostani kisfiúktól, akikről sokszor meg sem tudom mondani, hogy lány vagy fiú. Egy férfi legyen férfi, sugározza azt, hogy magabiztos (itt nem a túlzott magabiztosságra gondolok), hogy ő a domináns fél. Persze, hogy legyen szőrös, szerintem elég gáz, ha egy férfin egy szál szőr sincs..

Lehet, hogy csak nekem van elegem ezekből a nyápic fiúcskákból, de ez van :D

2014. ápr. 12. 16:01
 18/22 anonim válasza:
Ja, és elfelejtettem 18/L :)
2014. ápr. 12. 16:02
 19/22 A kérdező kommentje:
Bárcsak többen lennének ezen a véleményen kedves utolsó
2014. ápr. 12. 21:15
 20/22 anonim válasza:

Inkább az elsőt választanám:) Bár ez a koromra is fogható, 15 vagyok és azt mondják, ebben a korban ez a típus a nyerő. :D

Én ezekhez a srácokhoz kötném a definiálásodat:

[link]

[link]

Ja, és ő is bejön, mondjuk neki már egy kicsit izmosabb teste van:

[link]

Remélem segítettem! :D 15/L

2014. ápr. 27. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!