Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Olyan buta vagyok.
Figyelt kérdés
Van egy ember akit mindennél jobban szeretek , régebben jártunk is , de ez inkább a barátságról szól elsősorban már. Annyit törődött velem , annyi szeretet adott már nekem , hogy el se tudom mondani.. és úgy érzem bármennyire is akarom, nem tudom megbecsülni .. mindig vitatkozok minden hülyeségen és nem akarom ..nem akarom ezt. Azt szeretném,hogy minden okés legyen , mert nagyon szeretjük egymást, csak a viták mindent elrontanak. Mit tegyek,hogy meg tudjam őt becsülni és ezt érezze is? Kérlek ne trollkodjatok , nagyon ki vagyok borulva.
22L
2014. márc. 11. 20:02
1/3 anonim válasza:
Nehéz ügy.Az én párom bármennyire is szerettem,addig húzta az idegeimet,hogy már nem volt visszaút.Pedig ő is szeret(ezt).Ne Menj el idáig,nem ez a helyes út.Persze nem ismerem a részleteket,ezért ne ez alapján dönts.
2/3 anonim válasza:
Ha alaposan átgondolod a dolgokat,rájössz,hogy részben lehet valami oka annak,hogy vitatkozol.Ha a barátod nem adna rá okot,nem veszekednél valószínűleg.Ez akkor is így van,ha csak magadat okolod,és látszólag vele minden rendben van.Keresd meg az indokot,miért is nem tudsz úgy hozzá viszonyulni már,ahogy kellene.
3/3 anonim válasza:
Első válaszoló, mivel húzta az idegeidet? Hisztis volt vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!