Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Munkahelyi kapcsolat vége, a csaj őrjöng, mi a fenét csináljak? Tanácsokat kérlek!

Figyelt kérdés

szerintem kilépni gyávaság és úgy jönne le, hogy én vagyok a szemét, maradni meg...biztos vagyok benne, hogy nehéz lesz...

a kapcsolat titkos volt, bár sejtették a kollégák...

beszéljek a kisfőnök felettesemmel, hogy mit tegyek vagy magával a (közép) vállalkozás vezetőjével?

2014. márc. 10. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen világos, hogy megnehezíti, de tényleg az volna a legjobb, ha figyelmen kívül hagynád. Esetleg csinálhatnál belőle szórakozást magadnak úgy, hogy beavatod az egyik kollégádat, akivel jóban vagy (ha még nem tudja) és pl fogadásokat köttök, hogy aznap hány incidens lesz majd azzal a libával (hányszor szól be, hányszor tesz keresztbe). Szóval lehet belőle vidámságot is csinálni, úgy talán kevésbé lesz nehéz elviselni.
2014. márc. 11. 13:54
 12/15 A kérdező kommentje:

kigúnyolni nem akarom...így is attól félek, hogy meg fogja osztani a társaságot, ha nem bír magával és kiderül

mit gondolsz, milyen esetekben érdemes bevonni a főnököt is? azt persze nem akarom, hogy emiatt ő vagy én ki legyen rúgva...

2014. márc. 11. 14:30
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, hogy milyen viszonyban vagy a főnököddel. Ha jóban vagytok, már-már baráti szinten, akkor lehet, hogy még az előtt kéne őt beavatnod, hogy bármi rosszat "hallana". Ha viszont valóban főnök-beosztott kapcsolatban álltok, akkor szerintem magadtól nem kell erről szólni, csak ha rákérdez. Én magamtól csak akkor teregetném ki a szennyest, ha valami olyan húzása lenne a csajnak, amivel veszélyeztetné az állásomat, vagy a jó híremet. De akkor könyörtelenül lépnék fel és eszembe sem jutna "nem megalázni".
2014. márc. 11. 17:24
 14/15 A kérdező kommentje:

rendben, még friss a dolog, kivárok, hogy mi fog történni

pár rohamra így is számítok...

2014. márc. 11. 17:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezért szokták mondani, hogy házinyúlra nem lövünk.

Az eset egyébként tipikus.

A következőket kell tenni:

1. Ügyelj arra, hogy tanúk nélkül semmi esetre se tartózkodj vele egy légtérben.

2. A dolog általában pár hét alatt elül, ezen könnyebben segít, ha nem kell mindennap látni egymást. Esetleg menj el pár nap, egy hét szabadságra.

3. Ha nem áll le az ügy, akkor viszont be kell vonni a vezetőket. Mielőtt ezt megteszed, szintén tanúk jelenlétében nagyon kedvesen mondd meg, hogy részedről ez ennyi volt, ha nem áll le, akkor kénytelen leszel felfelé is jelezni. Ez a legtöbbször hat.

4. Minden ilyen témájú SMS-t, e-mailt őrizz meg, vigyél haza. Egy esetleges zaklatási eljárásban hasznos lehet.

Amúgy 99%-ban egy idő után leállnak.

2014. márc. 15. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!