Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SOS! Munkahelyi kapcsolat vége, a csaj őrjöng, mi a fenét csináljak? Tanácsokat kérlek!
szerintem kilépni gyávaság és úgy jönne le, hogy én vagyok a szemét, maradni meg...biztos vagyok benne, hogy nehéz lesz...
a kapcsolat titkos volt, bár sejtették a kollégák...
beszéljek a kisfőnök felettesemmel, hogy mit tegyek vagy magával a (közép) vállalkozás vezetőjével?
kigúnyolni nem akarom...így is attól félek, hogy meg fogja osztani a társaságot, ha nem bír magával és kiderül
mit gondolsz, milyen esetekben érdemes bevonni a főnököt is? azt persze nem akarom, hogy emiatt ő vagy én ki legyen rúgva...
rendben, még friss a dolog, kivárok, hogy mi fog történni
pár rohamra így is számítok...
Ezért szokták mondani, hogy házinyúlra nem lövünk.
Az eset egyébként tipikus.
A következőket kell tenni:
1. Ügyelj arra, hogy tanúk nélkül semmi esetre se tartózkodj vele egy légtérben.
2. A dolog általában pár hét alatt elül, ezen könnyebben segít, ha nem kell mindennap látni egymást. Esetleg menj el pár nap, egy hét szabadságra.
3. Ha nem áll le az ügy, akkor viszont be kell vonni a vezetőket. Mielőtt ezt megteszed, szintén tanúk jelenlétében nagyon kedvesen mondd meg, hogy részedről ez ennyi volt, ha nem áll le, akkor kénytelen leszel felfelé is jelezni. Ez a legtöbbször hat.
4. Minden ilyen témájú SMS-t, e-mailt őrizz meg, vigyél haza. Egy esetleges zaklatási eljárásban hasznos lehet.
Amúgy 99%-ban egy idő után leállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!