Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes ez igy? Szerintetek?
Sziasztok.15éves lány vagyok.Megismerkedtem egy 22 éves pasival.Msn-eztünk meg minden.Szerelmet vallot nekem:S.De én nem tudom mit csináljak.Sok a korkülönbség közöttünk .És félnék is bemutatni őt a szüleimnek:S
mi a véleményetek??Hagyjam őt és keressek korombelit???:S
hát figyu én is 15 voltam mikor összejöttem batommal ő akkor volt 20 5 év volt köztünk tehát anyumék elfogadták azóta is együtt vagyunk szóval kor nem léjnyeg..... de az viszont igen, h. milyen hozzád msn-en? valaott szerelemet de gáz!!! nem gondolod h. nyusziságra vagy egyéb már dologra utal ez a módja a szerelemnek? én mindent értek, de ez kicsit csúnya, elősször tisztázd vele az érzéseid! mert így könnyű szerelmet vallani h. bepöttyögsz pár betűt a klaviatúrán és nyomsz egy entert, ahhoz nem kell sok ész!!! majd akkor lesz tuti a dolog ha tényleg érzésből MONDJA A SAJÁT SZEMEDBE!!! addig te sme lehet tisztában sme a saját sem az ő érzéseivel!!
22/L
Találkoztatok már egyáltalán élőben?
Nekem elég furán jönne le, ha egy pasi msnen vallana szerelmet, pedig mondjuk előtte nem is láttam.
Egy 22 éves pasinak már kicsit mások az igényei, én kicsit fiatalabb fiúk között keresgélnék, ha ennyi idős lennék, mint te, de akár még működhet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!