Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a 14 év korkülönbség? Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
Idén leszek 20 éves, a párom előtte 7 nappal 34 éves lesz. Már 14 hónapja együtt vagyunk, lassan 1 éve együtt is élünk :) Lassan 2 éve, hogy elvált (kb. 10 évig voltak együtt) most én a menyasszonya vagyok, babát akarunk.. de olyan fura sokszor, nem erre gondoltam, mikor álmodoztam a nagy Ő-ről és együttélésről. Irányítani próbál, mintha megakarna alázni és ha valamit esetleg nem tudok beleszól pl a főzésbe is holott azt tudok (szakács vagyok és ő is az volt..) Elég sűrűn féltékeny vagyok, igyekszem nem kimutatni de néha sikerül vagy van, hogy rátesz egy lapáttal, hogy az legyek !! Ha megyünk valahova végig szokta nézni a lányokat nem feltűnőn csak én észreveszem, a feneküket is bámulja ! Ez rohadtul idegesít engem, hogy tudok változtatni?? Mit tegyek a féltékenység ellen? NA és őt hogy tegyem féltékennyé?2014. márc. 10. 15:48
1/4 anonim válasza:
Alapvetően nem sok a 14 év, a párom és köztem 15 év van, de a ti kapcsolatotok gyanúsan nem fog sokáig tartani. Egyáltalán mi az, hogy irányítani próbál, meg hogy hogy tedd féltékennyé??
2/4 A kérdező kommentje:
Jó ez tényleg hülyeség, hogy hogy tegyem féltékennyé, csak jó lenne rajta azt látni amit én végig szenvedek sokszor. Idén megyünk másodszorra közösen nyaralni külföldre, jó messze talán ott ismertük meg egymást leginkább és ott nem nézte a lányokat, sőt ott kérdezte meg, hogy majd leszek e egyszer a felesége.. karácsonykor meg megkérte a kezem.. LEHET hogy én vagyok betegesen féltékeny? Ezzel mit tudok kezdeni? Önbizalmam mivel tudnám növelni ? :/
2014. márc. 10. 16:32
4/4 anonim válasza:
Ja ha nincs türelmed kezdd a 82. oldalon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!