Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan férfiak, akik nem szeretnek kimozdulni és a fogukhoz verik a garast, azok hogy gondolták, hogy lesz olyan nő, aki ezt jól nézi?
Figyelt kérdés
Most nem arról van szó, hogy minden nap vigyenek valami puccos étterembe, meg hogy az egész pénzét rám költse, de hogy lehet valaki ilyen? Úgy vettem észre, hogy az ilyen pasikat nem is igazán érdekli semmi. Se kiállítás, se mozizás, se semmi.2014. márc. 9. 16:13
11/21 anonim válasza:
Kérdező, tök jó, hogy ezt itt kérdezed meg GYIK-en, ahol a "férfiak" többsége non-stop itt, vagy ha nem is itt, akkor gép előtt lóg.
12/21 A kérdező kommentje:
Tudom. Nálam is elmentek otthonról. Előbb kellett volna gondolkodnom, aztán írnom. Ezután én leszek itt a nagy kedvenc. :)
2014. márc. 9. 16:30
13/21 anonim válasza:
téged se érdekel! csak a más pénzén xD
és a legfontosabb,nem mind1 kivel megy az ember:D
én se viszem moziba akit csak kúrok.
14/21 anonim válasza:
hallottam egy nagyon érdekes kiállításról, én szívesen elkísérnélek, kérdező! :)
22/F
(komolyan gondoltam!)
15/21 anonim válasza:
Azzal alapvetően nincs bajom, hogy elmenjek valakivel szórakozni, csak nem szeretek emberek közé menni, rosszul érzem magam.
16/21 anonim válasza:
Ja én is emberek között utálok lenni, szóval ha előtte kiürítteted az egész várost, nagyon szívesen elmegyek bárhova. :d
Amúgy meg tipikus HP vagy, felteszel egy kérdést, de ha nem olyan válaszokat kapsz, amilyeneket szeretnél hallani,, egyből az itt lévőket kezded oltogatni. :D
17/21 anonim válasza:
Arról van szó, hogy olyan férfiakat választasz, akikkel nem illesz össze. Egy spórolós, otthonülő, introvertált embertől ne várd, hogy megváltozzon a kedvedért, mert ha meg is teszi, nem fogja így jól érezni magát. Nyilván te szeretsz pörögni, nyitott vagy, érdeklődő, keresed az élményeket. Próbálj hasonló párt keresni.
18/21 anonim válasza:
Sehogy, nem akarom, hogy legyen barátnőm. ezért nincs is.
19/21 kolosszus22 válasza:
Havi 1-2 alkalom belefér, de nem fogok minden hétvégén bulitúrázni biztos, se energiám, se kedvem hozzá. Keress akkor olyan típusú palit aki mindig menne valamerre, meg persze lovéja is van rá.
20/21 anonim válasza:
Nekem a volt párom elvileg nagyon sokat keresett és állandóan dolgozott, gyakorlatilag úgy se tudtunk elmenni sehova, hogy mindenki a saját számláját fizeti, amikor meg elakartam vinni egy kiállításra vagy beülni egy nyamvadt kávéra akkor jaj nee most ninc kedvem. Vannak ilyen besavanyodott emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!